PANASONIC

Az egyik legdinamikusabban fejlődő audiovizuális márka. Büszkék vagyunk, hogy cégünk 2012 –től a kizárólagos magyarországi disztribútor és rendszerintegrátor. A Panasonic vetítők és displayek kis- és nagykereskedelme mellett a garanciális és garancián túli szerviz-szolgáltatások is cégünk ügyintézésével történik.

A Panasonic hivatalos olimpiai szponzor (téli és nyári olimpiákat egyaránt), a játékok közvetítéséhez kamerákkal, projektorokkal, monitorokkal és tv-kel járul hozzá.

Panasonic monitorokról

A Panasonic monitorok tartósak, hosszú élettartamúak. Ez az egyik legfontosabb display követelmény. A Panasonic digital signage-ok olyan nagyfokú terhelésnek is ellenállnak, mint a24 órás működés. A Panasonic professzionális kijelzői között számos modell található, melyek különböző felhasználási feltételekkel birkózik meg.

A Panasonic digital signage-t elölről és oldalról is láthatjuk. Gyakran nagyon világos helyen kerülnek felhasználásra. A Panasonic kijelzői LED-es háttérvilágítást és IPS-panelt használnak, hogy gyönyörű képeket biztosítsanak különböző telepítési helyeken. A Panasonic széles választékot kínál a kijelzőkből, hogy Ön az igényeinek legmegfelelőbbet tudja kiválasztani.

Felhasználási területek:

 • Tömegközlekedés

Reptereken, buszállomásokon, vonatállomásokon is szüksége van kijelzőkre, valamint már a járművek belső terében is nyomon követhetőnek kell lennie a menetrendnek. A Panasonic monitorok tökéletes megoldást kínálnak, hiszen a kijelzők akár dönthetően is installálhatók. Az IPS panel könnyen olvasható bármely pozícióból. A méretek széles skálája megtalálható, a 32 “-tól 98” -ig terjed. Lehetséges a Multi Display kialakítás, ehhez Video Wall Configurator áll rendelkezésre.

 

 • Hotelek

Szállodákban is számos elhelyezési terület kínálkozik, a lobbyban a beérkező vendégek üdvözlése, és információszolgáltatás a cél.  Az éttermi részben a szezonális ételkínálat, napi menü ismertetése a cél. A Panasonic monitor a hotelekben is tökéletesek, hiszen az IPS panel könnyen olvasható bármely pozícióból, folyamatos 24/7 üzemeltetést tesznek lehetővé.

 

 • Éttermek, bárok

Manapság a bisztrókban, gyorséttermekben, kávézókban és bárokban is egyre elterjedtebb a digitális kijelzők használata.  Használatuk mindenképpen költséghatékony.  A Panasonic professzionális kijelzőkben beépített hangszórók találhatóak. Rugalmas és bővíthető digitális kijelzés. A Multi Display beállításhoz Video Wall Configurator áll rendelkezésre.

 

 • Kültéri felhasználás

Nemcsak beltéri felhasználás jöhet szóba a digital signage felhasználásakor, hanem kültér is. Busz-, villamos –és troli megállókban is szükség van a kijelzők folyamatos üzemelésére, hiszen ezen keresztül tájékozódnak az utasok a menetrendekről, valamint lehetőség van a hatékony reklámozásra is. Ezen kívül az autós drive-ok kínálatát is az outdoor kijelzők jelenítik meg. Az időjárási tényezők nem befolyásolhatják az információnyújtást, hiszen a léghűtéses rendszer erősen ellenáll a por, a víz és a közvetlen napsugárzás ellen is. A Panasonic monitorok 24 órás üzemelést tesznek lehetővé. Nagy fényerejű 2000 cd / m2-es modell szélessávú látószögű IPS panellel és LED háttérvilágítással rendelkezik.

 

 • Bevásárlóközpontok, üzletházak, plázák

A bevásárlóközpontokban, üzletházakban, plázákban meg kell oldani a vásárlók tájékoztatását az épületben található üzletek, mosdók elhelyezkedéséről, az üzletek jellegéről, az igénybe vehető szolgáltatásokról stb. Ezt a legegyszerűbben touchos kijelzőn keresztül érdemes megoldani, amely a Panasonic termékkínálatában is megtalálható.

A digitális kijelzők nagyszerű reklámfelületet biztosítanak, a célközönséget sokkal egyszerűbb ez által megszólítani. Egy-egy szezonközi leárazás, egy idény jellegű promóció sokkal több vásárlót generálhat, ott helyben, mint egy máshol futtatott reklámhirdetés.

 

 • Bemutatótermek

Egy exkluzív bemutatóterem manapság már nem nélkülözheti a digitális kijelzők felhasználását. A 21. század legjobban kihasználható reklámfelülete, a leglátványosabb megoldásokat tudja bemutatni.  Egy bemutatóteremben legalább háromféle felhasználás lehetséges: egy kirakat display, hogy a járókelők, autósok figyelmét felhívják; egy touchos kijelező az egyes modellek/darabok jellemezőinek bemutatására, technikai jellemzőinek leírására, valamint egy falra szerelhető videofal kijelző. A professzionális Panasonic monitorok kitűnő 4K-s képminőségben kápráztatnak el.

Szövegek eredeti forrása: https://panasonic.net/cns/prodisplays/solutions/signage/

 

Panasonic projektorokról

A Panasonic projektorok megbízhatóak, hiszen  több mint 35 éves tapasztalatával a Panasonic évtizedek óta vezeti a kivetítő iparágat. Ez idő alatt nagy mennyiségű know-how-ot gyűjtött össze, és lenyűgöző eredményeket ért el.

A CRT projektorok néhány száz lumen fényereje meghaladja a 12.000 lumen vetítővel rendelkező folyadékhűtőt, automata tisztító robotot, Edge Blending technológiát és számos más technológiát.

A Panasonic a projektorokat a tanítás, a bemutatás és a szórakoztatás alapvető eszközeivé tették.

A Panasonic projektorokat Japánban tervezték, közvetlenül Osaka központi létesítményeiben, amelyek biztosítják a teljes minőségellenőrzést. A gyárat ISO 9001 valamint az ISO 14001 szabványok szerint tanúsították, amelyek nemzetközileg elismert minőségi / környezetgazdálkodási rendszerek.

A Panasonic gyár teljes felszereltséggel rendelkezik a kivetítők tartósságát biztosító vizsgálóberendezésekkel. Minden kivetítőnek szigorú megbízhatósági tesztjei vannak, beleértve a porbiztos vizsgálatot, az élettartam-tesztet, a cseppesztést, a földrengéspróbát és a környezeti tesztet.

Az olyan technológiák, mint például a kettős vagy a négy lámpa rendszer, folyamatos 24 órás üzemelés és a DLP ™ projektorok minimális leállási idejére, valamint a szervetlen polarizátorok használatával az optikai blokkok tartósabbá tétele az LCD projektorok számára, csupán két példa a számos Panasonic azon technológiák bevezetésére, amelyekkel a projektorok megbízhatóbbá válnak.

A Panasonic projektorok tökéletes képminőséget nyújtanak. Akár színházra, konferenciatermekre, akár osztályteremre van szükség, minden Panasonic projektort a maximális megbízhatóság érdekében terveztek, minimális karbantartással.

A kép intenzív technológiákkal magasan képzett Panasonic mérnökei együttműködnek a hollywoodi filmkészítők és a Panasonic Hollywood Laboratories (PHL) szakértőivel, akik több mint egy évtizede képminőséget és digitális formátumokat tanulnak a kivetítők finomhangolásához. Az eredmény egy teljes körű kivetítő, amely páratlan képminőséget eredményez.

Minden Panasonic projektor kifejlesztésénél fontos szempont a könnyű kezelhetőség. A legapróbb részleteket gondosan megtervezik, így mindig kényelmesen élvezheti a Panasonic kivetítő használatát. Tisztában vannak az ügyféligényekkel, ezekhez átfogó kutatásokat végeznek, valamint figyelemmel kísérik az ügyfelek véleményét is.  A Panasonic projektorok számos funkciója és fejlesztése a felhasználói visszajelzések közvetlen eredménye.

Szövegek eredeti forrása: https://panasonic.net/cns/projector/solution/why/

Felhasználási területek:

 

 • tárgyalók, meeting roomok
 • huddle room
 • vezetői tárgyaló, executive room
 • board room
 • konferenciatermek, auditórium
 • kirakat
 • oktatótermek