Stem Audio

Minden tárgyaló és előadóterem más és más audio rendszert használ. A felhasználók eltérő kezeléssel és eszközökkel találkoznak, míg a rendszergazdáknak gondot jelent a távmanagement, a működés ellenőrzése és a termékek nyilvántartása.
A Stem Audio megoldásai valódi problémákat kezelnek, amelyekkel a felhasználók, az informatikai szakemberek és az AV-integrátorok nap mint nap szembesülnek.
A Stem termékei önmagukban is használhatóak, mint USB mikrofon és/vagy hangszóró perifériák a legkedveltebb videokonferencia szoftverekkel, azonban egy rendszerbe állítva bármilyen méretű, elrendezésű és felhasználású teremhez összeállíthatjuk az ideális audio eszközparkot.
A rendszer elemei hálózaton csatlakoznak egymáshoz, így egyszerű a távmanagement, a működőképesség monitorozása és a használati statisztikák ellenőrzése.
A RoomDesign-nal megtervezhető a terem audio lefedettsége, a RoomAdapt funkcióval a rendszer automatikusan ellenőrzi a terem akusztikai adottságait és beállítja a mikrofonok és hangszórók tökéletes működését. A RoomCheck alkalmazással dokumentálható a tárgyaló audio lefedettségi térképe, amely segít az eltérő teremfunkciók, bútorozás átrendezések megfelelő kialakításában.

Stem Audio Wall:
Az exkluzív soundbar 15 mikrofon valós beamforming hatásával, 2 teljes tartományú hangszórójával és mélynyomóival fedi le a területet, hogy a meeting minden résztvevője tisztán halljon és hallatszódjon.

 

 

Stem Audio Table:
Nem egyszerű speakerphone. 9 beamforming mikrofon és az innovatív elkülönülő down-facing hangszóró mátrix sosem hallott audio minőséget biztosít.

 

 

Stem Audio Ceiling:
100 beépített mikrofon egy audio műalkotásban. Vége a konferenciába behallattszódó háttérzajos irodáknak és forgalmas utcáknak. A Stem Audio Fencing három lépésben állítható üzemmódja teljesen eltávolítja a külső zajokat, hogy a fontos dolgokra összpontosítson.

 

 

Stem HUB:
A Hub a rendszer agya, összekapcsolja az audio eszközöket. USB kimenet a számítógépekhez, Dante és analóg audio csatlakozás a külső hangrendszerekhez. A hálózaton keresztül a VoIP telefónia is elérhető a tárgyalókban.

 

 

Stem Audio Control:
Intuitív tervezés és zökkenőmentes integráció a kedvenc UC platformjával azt jelenti, hogy a videokonferencia vezérlése, kezelése egyértelmű

 

 

 

Cégünk a Stem Audio termékek hivatalos disztribútora és rendszerintegrátora.

Stem Wall, Stem Table, Stem Ceiling, Stem Control Touch, Stem HUB

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen ajánlatot, tanácsot!

Nézze meg működés közben nálunk vagy tesztelje az irodájukban!

Megtervezzük és kivitelezzük tárgyalóit!