WePresent

A wePresent termékek lehetővé teszik, hogy kábelezés nélküli audiovizuális rendszereket lehessen kiépíteni. A vezeték nélküli kommunikáció több szempontból is egyre fontosabb az audiovizuális piacon.

Műemlék jellegű épületekben gyakran nem lehetséges a kábelezés, de mindenképpen szükséges a konferenciatermekben a vetítés biztosítása.
A régebben kiépített analóg (VGA, video) alapú rendszerek digitális korszerűsítésekor is gyakran előfordul, hogy a kábelcsatornákba nem húzható már be további HDMI, DisplayPort kábel.
Gyakran egy tárgyalóteremben több résztvevő is csatlakozna a megjelenítőhöz, de ez nagy, nehezebben kezelhető és drága háttér-elektronikai rendszert igényel.
A mindennapi munkában a hagyományos számítástechnikai eszközök mellé felzárkóztak a tabletek és okostelefonok is, melyek kábeles csatlakoztatása korlátozott.

A wePresent egységekhez 64 user csatlakozhat Win, MAC, ChromeBook, iOS vagy Android eszközökkel. A helyi hálózatba kötve elérhető az internet és a céges szerver is. A nagyobb prezenterek teljes touch támogatással, interaktív funkciókkal és video streaming lehetőséggel is rendelkeznek.

Cégünk 2014 szeptemberétől a wePresent kizárólagos magyarországi disztribútora.