Panasonic PressIT vezeték nélküli prezentáció

Az új „PressIT” eszköz egy plug-and-play vezeték nélküli prezentációs rendszer, amelyet úgy terveztek, hogy megszünteti a kábelezést és a jelelosztó, kapcsoló elektronikákat, és megkönnyíti a tartalmak megosztását a különböző PC-k között. A résztvevők egyszerűen csatlakoztatják az adó gombot a számítógépük HDMI + USB vagy USB-C portjához, és a gomb megnyomásával megoszthatják tartalmukat a terem kijelzőjén. Nincs szükség hálózati beállításra, szoftver vagy illesztőprogram telepítésére. A PressIT így csökkenti az állásidőt, ami hatékonyabb és produktívabb megbeszéléseket eredményez.

Egyszerű üzembehelyezés

A PressIT vezeték nélküli prezentációs rendszer két változatban érhető el: az alapváltozat egy univerzálisan használható set-top-box, a másik egy beépíthető SDM vevőegység. Az SDM-vevőt úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a professzionális monitorok és projektorok Intel® SDM bővítőnyílásába. SDM foglalattal nem rendelkező megjelenítők esetében a set-top-box változat egy HDMI kábellel csatlakozik a megjelenítőhöz.

Egyszerű használat és kezelés

A számítógépekhez nincs szükség külön szoftver telepítésére. A résztvevők csatlakoztatják a HDMI/USB adót a számítógépükhöz és aki vetíteni szeretne az megnyomja a gombot. Az előadók egy-egy gombnyomással válthatnak a PC-jeik között. Hosszú gombnyomással „Lock funkció” megakadályozhatjuk, hogy valaki kéretlenül átvegye a prezentációt. Az ingyenesen letölthető iOS és Android applikációkkal mobil eszközökkel is kapcsolódhatunk a megjelenítőhez. Alkalmazások közötti teammunka esetén akár 4 résztvevő képernyőtartalma is megjeleníthető Full HD minőségben egy 4K kijelzőn.
A transmitterek antibakteriális felülettel rendelkeznek a felhasználók védelmében. Az adóegységek hátoldala mágneses, tárolhatóak az irodai fehértábla vagy egyéb fém felületeken.

Tökéletes képminőség, biztonságos adatfolyam

A hardveres feldolgozás lehetővé teszi a Full HD 1080p felbontású kép tömörítését és dekompresszióját. A vezeték nélküli átvitel IEEE802.11ac 5GHz rendszere kompatibilis a megbízható, nagy teljesítményű, folyamatos tartalomstreaminghez. A videót tartalmazó prezentációk késleltetési idő és szaggatott pufferelés nélkül zökkenőmentesen jelennek meg a kijelzőn a hatékony, eredményes megbeszélések érdekében.
WPA2 szabványnak megfelelő titkosított adatátvitellel kényes tartalmú prezentációk is biztonságosan vetíthetőek.

  • Receiver vagy SDM modul kivitel, fejlett titkosítás
  • 32 eszköz csatlakoztatható
  • HDMI vagy USB-C notebook adó, iOS és Android applikáció
  • Késés nélküli videoátvitel
  • Touch-interaktív monitor támogatás
  • Gombnyomásra vetítés
  • Lock mód: hosszú gombnyomás
  • Multimód: 2-3-4 felhasználó a képernyőn
  • CEC kautomatikus képernyő ki/bekapcsolás
  • Antibakteriális felület és mágneses rögzítés

Funkciók és használat bemutató

PressIT termékek:

TY-WPS1 szett: központi egység, 2x HDMI+USB transmitter, tároló doboz
TY-WPSC1 szett: központi egység, 2x USB-C (AltDP) transmitter, tároló doboz
TY-SB01WP szett: PressIT SDM board

TY-WPB1: további HDMI+USB transmitter
TY-WPBC1: további USB-C transmitter (alternate mód PC-hez)

letöltések, linkek

kapcsolat, ajánlatkérés, tesztidőpont egyeztetés

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen ajánlatot, tanácsot!

Nézze meg működés közben nálunk vagy tesztelje az irodájukban!

Megtervezzük és kivitelezzük tárgyalóit!