Konzultáció, tervezés

Cégünk első és legfontosabb lépésként részletes szakmai egyeztetéseken felméri a legapróbb felhasználói igényeket. Az AV rendszerintegrációhoz szükségesen bemutatjuk a legmodernebb technológiákat, innovatív megoldásokat. Gondos szakértelemmel az ügyfél elképzeléseinek, anyagi lehetőségeinek valamint az adott helyszín specifikációjának, megfelelően személyre szabott professzionális rendszerintegrációs megoldást kínálunk.

Kivitelezés

Amennyiben új audiovizuális vagy videokonferencia rendszer kiépítését, használatát tervezik, javasoljuk, hogy a lehető legkorábban, már az ötlet felmerülése után vegyék fel cégünkkel a kapcsolatot, mert a rendszer végső sikere a tervezési fázisban dől el, egy kész épület vagy terem esetében a különböző igények professzionális megvalósíthatósága korlátozottabb.

Cégünk első és legfontosabb lépésként szakmai egyeztetéseken felméri a felhasználói igényeket, bemutatja az innovatív termékskálát és a rendszer összetettségének megfelelően javaslatokat tesz a felépítésre és a kapcsolódó szakágakra vonatkozó elvárásokra.

A tervezési és kivitelezési folyamat során tartjuk a kapcsolatot az építőipari, gépészeti, gyengeáramú, informatikai, irodabútor, világítás- és árnyékolástechnikai tervezőkkel, szállítókkal és kivitelezőkkel.

A rendszerben szereplő eszközök telepítése, szerelése, majd a rendszer átadása, betanítása után a tesztüzem folyamán felmerülő finomítási, felhasználói változtatási igényeket elvégezzük és a folyamatos támogatás mellett lehetőséget biztosítunk időszakos karbantartási szerződésre.

A kiváló minőségű eszközökhöz való közvetlen hozzáférésünk, a teljes vizuál- és konferenciatechnikai eszközparkot lefedő termékválasztékunk, bővített szolgáltatáscsomagjaink, referenciáink és folyamatosan továbbképzett tervező- és installációs szakembereink jelentik a biztosítékot arra, hogy a jelenlegi és leendő Partnereink által elvárt magas színvonalon tudjuk végezni rendszerintegrációs tevékenységünket.

Audiovizuális rendszerkiépítés

Az audiovizuális rendszer-kiépítés magába foglalja minden olyan eszköz helyszíni beszerelését, ami képi anyagot továbbít. Az AV alá sorolhatóak a projektorok, a vetítővásznak, a monitorok és azokhoz tartozó konzolok, állványok telepítése, illetve minden szükséges eszköz, ami a rendszer üzemeltetéséhez szükséges például: kábelek, repeaterek, switcherek.

A közel 20 éves szakmai tapasztalatunk biztos garancia arra, hogy műszakilag a lehető legtökéletesebben állítsuk össze cége audiovizuális rendszerét.

Professzionális munkavégzésünk már a helyszín alapos bejárásakor megmutatkozik, az ügyféligények teljes körű kielégítése a célunk. Csak olyan eszközöket javaslunk, amelyek funkciói valóban szükségesek, így minden rendszerünk teljesen egyedi és személyre szabott. Az általunk átadott rendszerek esztétikusan kerülnek beépítésre és kiváló teljesítményt nyújtanak.

Új audiovizuális rendszer kiépítésénél, tervezésénél mindenképpen javasoljuk, hogy a lehető legkorábban, már az ötlet felmerülése után vegyék fel cégünkkel a kapcsolatot, mert a rendszer végső sikere a tervezési fázisban dől el. Egy kész épület vagy terem esetében a különböző igények professzionális megvalósíthatósága jóval korlátozottabb.

Rendszerek felhasználási területei:

 • tárgyalók, meeting room
 • huddle room
 • vezetői tárgyaló, executive room
 • board room
 • videokonferencia terem
 • konferencia terem
 • auditórium
 • egyetemi, főiskolai előadótermek

 

Kijelzők felhasználási területei:

 • vezérléstechnika (control room)
 • repülőtér (légi irányítás, útbaigazítást segítő kijelzők, járatinformációk megjelenítése, promóciók megjelenítése )
 • kereskedelmi egységek (bevásárlóközpontok, plázák, márkaüzletek)
 • kórház, járóbeteg szakrendelő  (diagnosztikai labor, kórházi váróterem, járóbeteg váróterem )

Milyen a tökéletes audiovizuális rendszer?

Onnan tudjuk, hogy a megfelelő projektort választottunk, amikor annak fényereje igazodik a terem adottságaihoz: vagyis a projektor kiválasztásakor figyelni kell, hogy a teremben mennyi és milyen méretű ablak van, mennyire lehet besötétíteni a szobát. Nem elég a kiváló projektor, csak jó minőségű vetítővászonnal érhetjük el a tökéletességet. Vetítővászon gyártó cégből is számos megtalálható az AV piacon. Cégünk évek óta ugyanazon vetítővászon gyártókkal áll kapcsolatban, akik megbízhatóak, és kiváló minőségben képesek a termékeket előállítani.

Videokonferencia rendszer kiépítés

A mai modern üzleti világban minden nagyon felgyorsult. Hirtelen jönnek a problémák, és sürgősen megoldásokat kell keresni. Egy multinacionális vállalkozás életében elengedhetetlen, hogy a külföldi és belföldi munkatársakkal, partnerekkel bármikor lehessen egyeztetni a nap folyamán. A rohanó hétköznapokban a gyorsaság létfontosságú, emellett pedig a hatékony idő-és költségbeosztás. Sokszor egy-egy tárgyalás a döntéshozatal szempontjából nem hatékony, vagyis az utazás / utaztatás nemcsak rengeteg időbe, hanem nagyon sok energiába és pénzbe is kerül. Gondoljunk csak bele, értékes órák telnek el a reptérhez vezető úton, a reptereken, és maga az utazás is időbe telik. Emellett nem feledkezhetünk meg az anyagi kiadásokról, hiszen egy üzleti út során számos költség keletkezik, mint pl.: taxi, szállás, étkezés stb. Ezt az időt és pénzt megspórolhatjuk egy videokonferencia–rendszer kiépítésével.

A mai technológia felhasználásával FullHD kép- és hanganyagot lehet továbbítani, így ma már a személyes találkozás tökéletes alternatívája.

A videokonferencia – rendszert gyártó cégek két féle megoldást kínálnak: a modernebb technológia felhasználásával a kijelzőbe épített kamera segítségével valósulhat meg a kollaboráció, míg egyéb esetekben a kijelzőre szerelt kamera biztosítja a képi anyagok továbbítását.

A video hívás során nemcsak a tökéletes kép továbbítása a fontos, hanem a jól érthető hang is. A vezető videokonferencia gyártó cégek már olyan kamerákat kínálnak, amely ún. hangkövető funkcióval rendelkeznek, így a terem bármely pontjából érkező hangot tisztán, pontosan továbbítanak.

A videokonferencia – rendszerek a legtöbb esetben érintőképernyős vezérlőpanel vagy más néven touch paneles vezérlő által üzemeltethetőek. Segítségükkel egyszerűen lehet megoldani a terem árnyékolását, valamint a világítás intenzitását szabályozni. Kisebb számban, de előfordulhatnak még távirányítóval irányítható rendszerek.

Számos videokonferencia eszközt gyártó cég kínál mobil eszközt is. A hordozható videokonferencia rendszert nem kell fix helyre telepíteni, hanem megoldható, hogy egy-egy tárgyalás, hívás során más-más tárgyalóteremben történjen meg a beszélgetés. Ez nagyban megkönnyíti a tárgyalófoglalást.

Videokonferencia rendszer felhasználási területei:

 • tárgyalók, meeting room
 • huddle room
 • vezetői tárgyaló, executive room
 • board room

Milyen a tökéletes videokonferencia rendszer?

Akkor tökéletes a videokonferencia rendszer, ha a terem/szoba méretéhez igazodnak a monitorok, vagyis semmiképpen sem lehet kisméretű displayeket betenni, hiszen a cél az, hogy minden jelenlévő jól lássa a képernyőt. A megfelelő hangrendszer kialakítása is kiemelten fontos a végeredményhez. Fontos tényező még, hogy a rendszer könnyen, bárki által használható legyen.

Karbantartás

A tökéletesen kiépített rendszereknél is előfordulhat, hogy a nagyfokú (napi szintű) felhasználásnak köszönhetően bizonyos idő eltelte után kisebb karbantartási munkák szükségesek, ilyen például a projektorban az izzócsere vagy esetlegesen a lengőkábelek cseréje. Az audiovizuális / videokonferencia rendszert érdemes bizonyos időközönként karbantartani, így a rendszerek, berendezések élettartama megsokszorozható.

Szervizelés

Garanciális szervizelés és garancián túli szerviz szolgáltatással is foglalkozunk. Garanciális szervizünk tartalmazza a telefonos tanácsadást, teljes körű szervizszolgáltatást és műszaki segítséget, gyártóink által minősített és folyamatosan képzett szerviz szakembereinktől. A 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet alapján a kötelező 1 éves jótállási időn túl a legtöbb általunk forgalmazott audiovizuális eszközre 36 hónapos garanciális időt biztosítunk.
Az alkatrészcserével kapcsolatos feladatokat koordináljuk, a meghibásodott termékét megjavítjuk és Önhöz már a működő eszközt szállítjuk. A lehetőségekhez mérten bizonyos esetekben cserekészüléket biztosítunk.

SLA

Az SLA szolgáltatásunk két komponensből tevődik össze: egy tervezett megelőző szervizelésből és egy állandó rendelkezésre állásból. Az SLA szervizelés keretén belül előre ütemezett időszakonként szakembereink a helyszínre vonulnak és elvégzik az esetleges kábelcseréket, eszközbeállításokat, szoftverfrissítéseket. Az állandó rendelkezésre állás egy hirtelen fellépő meghibásodás esetén kerül előtérbe, ekkor a hibabejelentés után csapatunk a szerződésben rögzített időn belül (jellemzően 4 – 8 óra) a helyszínre érkezik és megkezdi a hibajavítást. A javítás időszakára a meghibásodott eszköz helyett csereeszközt biztosítunk, így zavartalanul folytatódhat a munkavégzés. Az SLA szervizelési szolgáltatásunk keretében leggyakrabban a meghibásodott projektorokat, monitorokat javítjuk, az elhasználódott kábeleket cseréljük, a szoftvereket pedig frissítjük.

Disztribúció, termékértékesítés

Büszkék vagyunk rá, hogy cégünk a Panasonic projektorok, a Smart Media Solutions és a WePresent termékek kizárólagos magyarországi forgalmazója.

A rendszertelepítéseinkhez használt AV termékeket és a szükséges kiegészítőket – legyen szó monitorról, projektorról, állványról, vászonról vagy kábelekről – a gyártók kiemelt magyarországi forgalmazójaként értékesítjük. Örömmel kiszolgálunk viszonteladókat, kiscégeket, intézményeket és magánszemélyeket is. Bővebb információért keressen minket bizalommal!

Teremfoglaltság kijelző

A 21. századi munkavégzést alapvetően a sokszor hirtelen jövő megbeszélések jellemezik. Ezt sok vállalat felismerte, és a munkavállalók részére számos meeting roomot, huddle roomot alakított ki. A teremfoglaltság kijelzők megkönnyítik a tárgyalószobák lefoglalását, hiszen rögtön látható, hogy mely tárgyalók üresek, melyek vannak már lefoglalva, így elkerülhető a duplikáció.

A foglalás bárhonnan elvégezhető, az irodából, az irodai ebédlőből vagy akár út közben is lehetséges. Az elhalasztott vagy tovább tartó megbeszélésektől függően a foglalások azonnal módosíthatóak.  A teremfoglaltság kijelező rendszer integrálható a cég IT rendszerébe.

Felhasználóbarát szoftver jellemezi, nagyon egyszerű a használata. Igény esetén beállítható, hogy csak bizonyos felhasználók rendelkezzenek jogosultsággal.

Kompatibilis a Microsoft Outlook, Exchange és a G Suite levelezőrendszerekkel. Cégünk kétféle márka termékeit ajánlja: Evoko, Crestron.

Teremvezérlés

A technológia fejlődése az irodákba is beköltözött. Ennek egyik legjobb bizonyítéka a teremvezérlő rendszerek létrejötte. Egy olyan intelligens rendszert kell elképzelni, amely egységesen tudja vezérelni a folyamatokat. Segítségével egy gombnyomással tudjuk a különböző eszközöket irányítani. Teremvezérléssel üzemeltethető pl. a szoba hangosítása, a háttérzene, a légkondicionáló, a világítás, a redőnyök/sötétítők le-és felengedése, a videofal, a digital signage, a monitorok, és a projektorok is.

Nagyobb termekben található különböző márkájú eszközöket egy komplett rendszerbe egyszerűen integrálhatjuk, pl. előadóteremben, konferenciateremben, nagytárgyalóban vagy akár auditóriumban is.

A vezérlőrendszer teljes mértékben az Ön igényeire szabható, okos telefonról vagy tabletról is üzemeltethető.

Hangosítás

Sokszor elfelejtkezünk a meeting roomok, huddle roomok és videokonferencia szobák kiépítésénél, hogy nemcsak a design bútorok és a megjelenítők szükségesek, hanem a hangosítás is ugyanolyan fontos szerepet kap.

Csak a megfelelő hangbeállításokkal (hangszórók, mikrofonok) lesz tökéletes a videokonferencia- hívás, és egy előadás prezentálása közben a multimédiás tartalmak hangzása is nagyban befolyásolja a tárgyalás végkimenetelét.

A hangrendszer akkor tökéletes, ha nem gerjed (vagyis gerjedés-mentes) és nem visszhangzik a szoba. A hangosítás minőségére szintén jellemező, hogy professzionális hangtechnikai eszközökkel érhetjük el a legtökéletesebb eredményt.

Szívesen segítünk a megfelelő hangrendszer kialakításában, keressen minket elérhetőségeinken!

AZ ALÁBBI MÁRKÁKKAL IS FOGLALKOZUNK:

PANASONIC

Az egyik legdinamikusabban fejlődő audiovizuális márka. Büszkék vagyunk, hogy cégünk 2012 –től…

NEC

Japán márka, amely 1899 óta fejleszt IT-cikkeket. Jelenleg különböző szakterületekhez kínál…

Neets

A dán Neets-et 1999-ben alapította Tue S. Andersen azzal a céllal, hogy gördülékenyebbé tegye az…

Kérjen ajánlatot most!