Panasonic professzionális monitorok

A Panasonic monitorok tartósak, hosszú élettartamúak. Ez az egyik legfontosabb display követelmény. A Panasonic digital signage-ok olyan nagyfokú terhelésnek is ellenállnak, mint például a 24 órás működés. A Panasonic professzionális kijelzői között számos modell található, melyek különböző felhasználási feltételekkel birkózik meg.

A Panasonic digital signage elölről és oldalról is látható, ezért is kiemelten fontos a képélesség. A Panasonic kijelzői gyakran nagyon világos helyen kerülnek felhasználásra, így a készülékek LED-es háttérvilágítás és IPS-panelt tartalmaznak, hogy gyönyörű képeket biztosítsanak különböző telepítési helyeken.  A Panasonic széles választékot kínál a kijelzőkből, hogy Ön az igényeinek legmegfelelőbbet tudja kiválasztani.

Cégünk 2012 óta látja el a Panasonic monitorok és projektorok hivatalos magyarországi disztribúcióját és szervizét. A nagykereskedelem mellett audiovizuális rendszerintegrációval állunk partnereink szolgálatára.

Hasznos információk, linkek:

Panasonic monitorok gyártói weboldala:
https://panasonic.net/cns/prodisplays/

Panasonic monitorok jellemzőinek és funkcióinak bemutatása típus leválogatással:
https://panasonic.net/cns/prodisplays/products/feature_guide/

Válassza ki felhasználásának megfelelő kijelzőt:
https://panasonic.net/cns/prodisplays/products/product_finder.html

Panasonic videofal konfigurátor:
https://eww.pavc.panasonic.co.jp/projector/configurator/

Felhasználási területek

Szárazföldi közlekedés

Buszállomásokon, vonatállomásokon is szüksége van kijelzőkre, valamint már a járművek belső terében is nyomon követhetőnek kell lennie a menetrendnek. A Panasonic monitorok tökéletes megoldást kínálnak, hiszen a kijelzők akár dönthetően is installálhatók. Az IPS panel könnyen olvasható bármely pozícióból. A méretek széles skálája megtalálható, a 32 „-tól 98” -ig terjed. Lehetséges a Multi Display kialakítás, ehhez Video Wall Configurator áll rendelkezésre.

Légi közlekedés

A reptereken számos lehetőség adódik, hogy Panasonic monitorokkal találkozzunk. Az egész reptér területén megtalálhatóak a különböző útbaigazító monitorok,de a security areaban, az éttermi részeken, a kapuknál is így érhetőek el az információk.

Contol room

A control room egy olyan helyiség, amely egyszerre számos monitorral és kijelzővel van felszerelve, hogy a legszükségesebb adatok mindig rendelkezésre álljanak. Számos intézményben kerülnek ilyen helyiségek kialakításra például a közlekedést is ilyen contol roomokból irányítják, legyen az szárazföldi vagy légi irányítás. Megtalálhatóak olajfinomító üzemekben, vegyüzemekben, erőművekben, börtönökben, call centerekben, de pl. az ún. emergency szolgáltatást nyújtó egységekben is: a mentők, tűzoltók és a rendőrség központjaiban. Az itt jelen lévő monitorok 0-24 órás működést kell, hogy produkáljanak, hiszen gyakran vészhelyzetet jeleznek, amelyeknél azonnali beavatkozás szükséges.

Éttermek, bárok

Manapság a bisztrókban, gyorséttermekben, kávézókban és bárokban is egyre elterjedtebb a digitális kijelzők használata.  Használatuk mindenképpen költséghatékony.  A Panasonic professzionális kijelzőkben beépített hangszórók találhatóak. Rugalmas és bővíthető digitális kijelzés. A Multi Display beállításhoz Video Wall Configurator áll rendelkezésre.

Kültéri felhasználás

Nemcsak beltéri felhasználás jöhet szóba a digital signage felhasználásakor, hanem kültér is. Busz-, villamos –és troli megállókban is szükség van a kijelzők folyamatos üzemelésére, hiszen ezen keresztül tájékozódnak az utasok a menetrendekről, valamint lehetőség van a hatékony reklámozásra is. Ezen kívül az autós drive-ok kínálatát is az outdoor kijelzők jelenítik meg. Az időjárási tényezők nem befolyásolhatják az információnyújtást, hiszen a léghűtéses rendszer erősen ellenáll a por, a víz és a közvetlen napsugárzás ellen is. A Panasonic monitorok 24 órás üzemelést tesznek lehetővé. Nagy fényerejű 2000 cd / m2-es modell szélessávú látószögű IPS panellel és LED háttérvilágítással rendelkezi

Bevásárlóközpontok, üzletházak, plázák

A bevásárlóközpontokban, üzletházakban, plázákban meg kell oldani a vásárlók tájékoztatását az épületben található üzletek, mosdók elhelyezkedéséről, az üzletek jellegéről, az igénybe vehető szolgáltatásokról stb. Ezt a legegyszerűbben touchos kijelzőn keresztül érdemes megoldani, amely a Panasonic termékkínálatában is megtalálható.

Üzletek, boltok

A digitális kijelzők nagyszerű reklámfelületet biztosítanak, a célközönséget sokkal egyszerűbb ez által megszólítani. Egy-egy szezonközi leárazás, egy idény jellegű promóció sokkal több vásárlót generálhat, ott helyben, mint egy máshol futtatott reklámhirdetés.

Tárgyalóterem

Az egyik legelterjedtebb felhasználási mód az üzleti életben. Kisebb és nagyobb méretű helyiségekben is jól alkalmazható, a laptopokkal, tabletekkel összekötve megoszthatóak a prezentációk.

Divatipar

Külön kiemelhetjük ezt az iparágat, hiszen számos helyen találkozhatunk monitorokkal. Egy- egy új kollekció bemutatására egy divatbemutató alkalmával nélkülözhetetlen a kivetítők használata. A legújabb technológia, amikor ledfalakon keresztül követhetjük a show eseményeit. A ruha- , cipő- és kiegészítők üzleteiben hatalmas a verseny a vásárlók megszerzéséért, így minden létező marketing eszközt be kell vetni a siker érdekében. A kirakatokban is megjelntek a monitorok, ahol 1 perc alatt számos információt átadhatunk a potenciális vásárlóknak. Manapság nem ritka, hogy az üzleteken belül is vannak monitorok, amelyek segítenek a ruhaválasztásban, hiszen egy – egy jól összeillő szettet mutatva a vásárló ihletet kap, és a különböző akciók pedig még inkább a vásárlásra motiválnak.

a

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen ajánlatot, tanácsot!

Megtervezzük és kivitelezzük tárgyalóit!