Owl Labs

a

A távmunka az utóbbi években rohamosan fejlődött, a kapcsolatot a távoli irodák és a HomeOffice-ban lévő kollégák között a videokonferencia alkalmazások teremtették meg.
Azonban a tárgyalókban a kijelző fölé vagy alá szerelt statikus kamerák nem nyújtják azt az élményt, amivel igazán hatásossá lehet tenni a csapatmunkát. A totálképen nem látszanak a gesztusok, a partner mimikája és a kamera presetek előhívásával nehéz követni a beszélők közötti lépkedést. Az oktatási intézmények hibrid óráinál folyamatosan váltani kell az előadót és a diákokat pásztázó kameraképek között.

Az amerikai OWL Labs fejlesztése a magasabb szintre emeli a videokonferencia tárgyalás és teammunka élményét.

A Meeting Owl Pro egy olyan 360° -os intelligens konferencia kamera, amely a Wise OS rendszerével a képet akár több osztott részre bontja, és így mindig behozza azt a résztvevőt, aki éppen beszél, míg a távoli fél látja a teljes termet a panorámaképpel. A kollégák, diákok, tanárok valóban úgy érzik, mintha részei lennének a konferenciának, az előadásnak.

Meeting Owl Pro egy tökéletes halszem optikás kamera, 8 mikrofonnal és 3 hangszóróval a 360 fokos magával ragadó, szemtől-szembeni konferencia beszélgetéshez, oktatáshoz.

További részletek ide kattintva.

 

Hamarosan az amerikai tapasztalatok után Európában is bemutatásra kerül:


A WhiteBoard Owl a Meeting Owl Pro-val párosított dedikált flipchart vagy fehértábla kamera automatikus jegyzet megjelenítéssel és rögzítéssel rendelkezik, így a távoli résztvevők nem maradnak le semmiről. Ideális hibrid ötleteléshez és távoktatáshoz.

 

 

 


A Meeting HQ az Owl rendszer érintőképernyős vezérlő egysége. Integrálva az O365 vagy Google naptárral megjelennek a következő tárgyalások (Zoom, GoogleMeet, Teams, Webex) és egy egyszerű érintéssel csatlakozhatunk a meetinghez.

a
a

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen ajánlatot, tanácsot!

Nézze meg működés közben nálunk vagy tesztelje az irodájukban!

Megtervezzük és kivitelezzük tárgyalóit!