Panasonic projektorok

A Panasonic projektorok megbízhatóak, hiszen  több mint 35 éves tapasztalatával a Panasonic évtizedek óta vezeti a kivetítő iparágat. Ez idő alatt nagy mennyiségű know-how-ot gyűjtött össze, és lenyűgöző eredményeket ért el.  CRT projektorok kezdetben még csak néhány száz lumen fényerővel üzemeltek, napjainkban viszont a modern Panasonic projektorok meghaladják a 50.000 lument is. A vetítők manapság már folyadékhűtővel és automata tisztító robottal rendelkeznek. Edge Blending technológiát és számos más technológiát is magukba foglalnak. A Panasonic a projektorokat a tanítás, a prezentálás és a szórakoztatás alapvető eszközeivé tették.

A Panasonic projektorokat Japánban tervezik, közvetlenül Osaka központi létesítményeiben, ahol teljes minőség-ellenőrzést biztosítanak. A gyárat ISO 9001, valamint ISO 14001 szabványok szerint tanúsították, amelyek nemzetközileg elismert minőségi / környezetgazdálkodási rendszerek. A Panasonic gyár minden szükséges vizsgálóberendezéssel rendelkezik, melyek segítségével tudják a kivetítők tartósságát ellenőrizni. Minden kivetítőnek szigorú megbízhatósági teszten kell átesnie, beleértve a porbiztos vizsgálatot, az élettartam-tesztet, valamint a töréstesztet.
Az olyan technológia, mint a dupla-, vagy négyizzós rendszer, mely a folyamatos 24 órás üzemelést és a minimális állásidőt teszi lehetővé a DLP ™ projektorok számára, csupán csak egy példa a számos Panasonic fejlesztésből, amelyekkel a projektorok megbízhatóbbá váltak.
A Panasonic projektorok tökéletes képminőséget nyújtanak. Akár színházi, konferencia-, vagy osztálytermi felhasználásról beszélünk, minden Panasonic projektort a maximális megbízhatóság érdekében terveztek, melyhez minimális karbantartás társul. A magasan képzett mérnökök már több mint 10 éve együttműködnek a hollywoodi filmkészítőkkel és a Panasonic Hollywood Laboratories (PHL) szakértőivel, hogy a kivetítők finomhangolásával még tökéletesebb képet tudjanak létrehozni. Ennek eredményeként sikerült minden projektor típus esetén páratlan képminőséget megalkotni.

A Panasonic projektorok kifejlesztésénél fontos szempont a könnyű kezelhetőség – még a legapróbb részletet is gondosan megtervezik. Tisztában vannak az ügyféligényekkel, ezekhez átfogó kutatásokat végeznek, valamint figyelemmel kísérik a beérkező véleményeket és javaslatokat – a projektorok számos funkciója és fejlesztése a felhasználói visszajelzések közvetlen eredménye.

Az országban az AVM Konferenciatechnika Kft. képviseli a hivatalos, kizárólagos disztribútor beszállító címet.

Panasonic újdonságok:

PT-MZ20K sorozat
A kategóriájában a világ legkönnyebb, legkisebb, leghalkabb vetítői. MZ20K, MZ17K, MZ14K, MZ11K WUXGA installációs lézerprojektorok 20.000/16.500/14.000/11.000 lumen fényerővel

Hasznos információk, linkek:

Panasonic projektorok jellemzőinek és funkcióinak bemutatása típus leválogatással:
https://panasonic.net/cns/projector/feature_guide/

Panasonic projektorok kezelési útmutatók letölthetőek az alábbi weboldalról:
https://eww.pavc.panasonic.co.jp/projector/extranet/

A teljes Panasonic projektor termékkínálat szériánkénti leírása pedig itt érhető el:
https://panasonic.net/cns/projector/download/catalog/

3D projektor objektív-vetítési távolság-képméret kalkulátor:
https://panasonic.net/cns/projector/calculator/tdc/

Felhasználási területek

Boardroom

A boardroom magyarosítva egy igazgatói tanácsterem egy olyan hely, ahol csak a vezetők, döntéshozók üléseznek. Általában exkluzív enteriőrrel rendelkezik, és innovatív audiovizuális és videokonferencia rendszerekkel felszerelt. A projektoros vetítéshez a motoros vetítővászon a mennyezetben elrejtve található, amely szükség esetén egy gombnyomással automatikusan legörgethető.

Tárgyalótermek, meeting roomok

Napi szintű egyeztetésre is kiválóan alkalmazható a projektoros vetítés. Számos modell közül válogathatunk, így minden méretű tárgyalóterembe kiváló Panasonic projektort tudunk kínálni.

Vezetői tárgyaló, executive room

A nagyobb méretű vezetői tárgyalóban jó megoldás lehet a Panasonic projektor felszerelése. Segítségével egyszerűen lehet prezentálni.

Auditórium, rendezvényterem

Auditóriumok más szóval előadótermek tökéletes kiegészítője a projektor. A hallgatóság felé vizuális elemekkel színesíthetjük előadásainkat.

Szimulátorok

A különböző szimulátorok (jellemzően autóvezetői és repülői, orvosi) kiváló teljesítményű projektorokkal élethű képet alkotnak.

Múzeumok

A modern múzeumokban már projektoros vetítéssel teszik látványossá a tárlatot.

Kirakatdekoráció

Az igazán figyelemfelkeltő kirakatok manapság már Panasonic projektoros megvilágítással hívogatják a vásárlókat!

Fényfestés

Különleges ünnepnapokon, rendezvényeken a város is illik díszbe öltöztetni vagy legalábbis egy-egy gyönyörű épületet. A fényfestés során kiváló teljesítményű Panasonic projektorok kerülnek felhasználásra, és az esemény során a képi- és hangi elemek együttesen érvényesülnek.

Oktatás

A tanintézmények előadótermeiben napjainkban már nélkülözhetetlen a projektor. A jegyzeteket írásához szükséges kivetíteni a különböző ábrákat, grafikákat, amelyekből elsajátítható a tudás.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen ajánlatot, tanácsot!

Megtervezzük és kivitelezzük tárgyalóit!