A KVB120 egy minden egyben video-soundbar. A beépített UHD kamera, a 6 db-os irányított mikrofoncsoport és a 2 x 7 W teljesítményű hangszórók gondoskodnak arról, hogy a kis vagy közepes méretű tárgyalótermek is pillanatok alatt használhatók legyenek a videokonferenciákhoz.

…kezdjünk hozzá
Az indításhoz csak az áramellátást kell biztosítani és egy USB-kábelt kell csatlakoztatni a számítógéphez. Ez minden, ami ahhoz szükséges, hogy a kamera, a hangszórók és a mikrofonok elérhetővé váljanak bármelyik videokonferencia-szoftverben. (Teams, Zoom, Webex, GoToMeeting, Hangouts…)

…tartsd szemmel a dolgokat
A mediabar 4K kamerával rendelkezik, amely mindig borotvaéles képet biztosít. A 1160-os látószöggel a kamerához oldalt és közel helyet foglalók is a képen lesznek, valamint ideális a széles termek teljes lefedéséhez.

…legyél érthető
A beépített 6 elemes irányított mikrofoncsoport, a konferenciaszoftverekhez szükséges AEC/AGC/ANS zaj és visszhangszűréssel biztosítja a tiszta beszédérthetőséget minden résztvevő számára, akár 6 m-es hatótávolsággal.

…a jó hangzásért
A 2 x 7 W-os hangszórók tiszta és erőteljes hangképet biztosítanak normál prezentációnál és a videokonferencia alkalmazásokban. Az audio bemenet lehetővé teszi, hogy egyéb audioforrást pl. TV dekódert is csatlakoztathassunk és a soundbaron szólaltassuk meg.

…koncentrálj arra, ami fontos
A beépített AI mesterséges intelligencia funkciók, például az arcfelismerés és a hanglokalizáció lehetővé teszik a rendkívül célzott automatikus látószög és iránybeállítást. Ez azt jelenti, hogy a kamera automatikusan a résztvevőkhöz igazítja az aktív területet. Új érkezőnél nyitja, távozó esetén szűkíti a képet, hogy ne legyen kimaradó vagy inaktív terület a konferencia videóban.
Az automatikus keretezés funkció aktiválásakor lehetőség van a hangkövetésre, ebben az esetben a kép mindig arra az egyes résztvevőre fókuszál, aki éppen beszél.

…kiegészítők bármilyen környezethez
A kiegészítők széles választékával szinte bármilyen kábelezési, funkcionális és kapcsolási akadály megoldható.

VESA rögzítő
monitor konzolokhoz

USB 2.0, 3.x aktív
kábelek – 7,5-10-15-20m

USB vagy HDMI+USB
HDBaseT CAT jelátvitel

USB switch több
PC csatlakoztatatásához

…komplett teremmegoldások
Legyen huddle, meetingroom vagy konferenciaterem; fix vagy mobil installáció; interaktív vagy normál kijelző; eszköz távirányítós vagy központi teremvezérlés.

…vagy wireless
Ha nincs lehetőség a kijelző, mediabar és az asztali PC/notebook közötti kábelezésre a Klick&Show KFX vezeték nélküli prezenter a megoldás.

tájékoztató árak

Kindermann KVB120 mediabar:     239.900,- FT + áfa
*EUR/HUF függvényében

kapcsolat, ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen ajánlatot, tanácsot!

Nézze meg működés közben nálunk vagy tesztelje az irodájukban!

Megtervezzük és kivitelezzük tárgyalóit!