Az új 105 hüvelykes TD-30105-UW érintőkijelzőnkkel ideális megoldást kínálunk az új munkakörnyezetek és a Microsoft Enhanced TeamsRoom, a Front Row videokonferenciákhoz. A rendkívüli 21:9-es képarány mellett az 5K felbontás, a jövőbiztos hardveres felszereltséggel is meggyőző.

Igazán szemet gyönyörködtető

Az új Kindermann TD-30105-UW érintőkijelző 105 hüvelykes panelje lenyűgöző, 21:9 képarányú és 5K felbontású. Ennek a szokatlan formátumnak egyrészt az az előnye, hogy vízszintesen több helyet kínál a megjelenítéshez. Egyrészt ideális az Agile, a Scrum vagy a Kanban által ismert projektmenedzsment tervek megjelenítéséhez és az együttműködéshez. Másrészt az extra szélesség különösen optimális a a legújabb videokonferenciák trendekhez. Erre tökéletes példa a Microsoft Teams Rooms Front Row alkalmazása, ahol az összes távoli résztvevő a kijelző alján található galérianézetben jelenik meg. Ez azt az érzést kelti, mintha mindenki szemtől szembe ülne egy asztalnál.

Nagy teljesítményű OPS PC a fedélzeten

Az érintőkijelző két DisplayPort-csatlakozót kínál, amelyek az egyéb előnyök mellett elsősorban az 5K felbontást támogatják. Természetesen az összes szokásos port sávszélessége is rendelkezésre áll. Új TD-30105-UW monitorunk lelke egy integrált, korszerű Windows OPS PC-re támaszkodik, Intel i7 processzorral, 16 GB DDR4 RAM-mal, előre telepített Windows 10 Pro-val, WiFi 6 rendszerrel valamint két Thunderbolt 4 porttal. Ez ideálisan megfelel a vállalatok igényeinek, mivel meglévő infrastruktúrájuk többnyire Windows-alkalmazásokra épül. Az OPS PC további előnye, hogy az új touchdisplay nagyon sokáig használható marad, hiszen ha a beépített OPS PC valaha is már lassúvá válna, könnyen cserélhető. Ez biztosítja a fenntartható beruházást. Az interaktív-touch funkcióknak és a 20 érintési pontnak köszönhetően két ember is kényelmesen dolgozhat egyszerre a kijelzőn, és Zero-Gap technológia biztosítja a pontos bevitelt. A design is tökéletesre sikerült, a keskeny keret minden oldalon egyforma, igazi éke lehet az irodai környeztnek.

Falra szerelt vagy mobil a méret ellenére

A legtöbb elterjedt görgethető állvány max 86 hüvelyk méretig megfelelő. Itt jön a képbe a Kindermann különleges gyártói szerepe. Az új érintőkijelzőhöz ideális, opcionális görgős állványt kínálunk. Ez lehetővé teszi, hogy a méret ellenére rugalmasan használható legyen, ami valódi hozzáadott értéket jelent.

tájékoztató árak

Kindermann TD-30105-UW: 10.990,- EUR + áfa

Aktuális, kedvezményes árakért lépjen velünk kapcsolatba!

kapcsolat, ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen ajánlatot, tanácsot!

Megtervezzük és kivitelezzük MS TeamsRoom tárgyalóit!