Panasonic PT-MZ20K sorozat

Bemutatjuk a világ legkisebb, legkönnyebb és leghalkabb LCD projektorát 20 000 lm fényerővel. Az optimalizált optikai hatásfok 25%-os fényerőnövekedést eredményezett a korábbi 16 000 lm-es PT-MZ16K készülékkel azonos testmérethez képest. A kompakt és kifinomult kialakítás harmonizál a nyitott termekkel és a hibrid tanulási terekkel. A PT-MZ20K sorozat képei még erősen megvilágított helyeken is jól láthatóak, így széleskörű alkalmazásoknak is megfelelnek, az előadások és szemináriumok nagyméretű vetítésétől kezdve a múzeumi installációk prezentációjáig.

PT-MZ11KL W/B

PT-MZ11KL W/B

11.000 lumen
35/30 db normal/quiet

WUXGA, 1920×1200
3.000.000:1
lencsesor

PT-MZ14KL W/B

PT-MZ14KL W/B

14.000 lumen
35/30 db normal/quiet

WUXGA, 1920×1200
3.000.000:1
lencsesor

PT-MZ17KL W/B

PT-MZ17KL W/B

16.500 lumen
38/32 db normal/quiet

WUXGA, 1920×1200
3.000.000:1
lencsesor

PT-MZ20KL W/B

PT-MZ20KL W/B

20.000 lumen
42/36 db normal/quiet

WUXGA, 1920×1200
3.000.000:1
lencsesor

PT-MZ20K sorozat a világ legcsendesebb üzemét éri el 42/38/36 dB értékekkel. Nem zavarja a résztvevők koncentrációját és hozzájárul az olyan alkalmazások, mint például a hibrid konferenciák jobb hangzáskörnyezetéhez is. Ha csendesebb környezetre van szükség, a zajszint tovább csökkenthető 36/32/30 dB-re, ha a kivetítőt QUIET üzemmódba állítja. Ez segít olyan környezetet teremteni, amelyben minden néző a prezentációra koncentrálhat.
Emellett az MZ20KL sorozat büszkélkedhet a kategóriában a legalacsonyabb energiafogyasztással, ami csökkenti a napi működéshez szükséges erőforrásokat. A lézerfényforrást és a szűrőt 20 000 órán keresztül nem kell cserélni, minimalizálva a fogyóalkatrészek és egyéb hulladékok használatát.

 Megnövelt fényerő, magas kontraszt

A Panasonic Connect által kifejlesztett Pure White Generator hozzájárul a gazdag színvisszaadáshoz, akár 20 000 lm nagy fényerő mellett. A hatékony fénykezelés többszörös fényvisszaverő rendszert használ, hogy minimalizálja a hagyományos rendszereknél észrevehető fényforrás energiaveszteséget. A valósághű és pontos színkifejezés érdekében optimális színegyensúlyt ér el a fényerő feláldozása nélkül.

A Dynamic Contrast NX a Dynamic Contrast továbbfejlesztett változata, egy újonnan kifejlesztett videojelenet-elemző áramkört használ a fényerő és a sötétség különbségeinek az eddigieknél pontosabb felismerésére.

PT-MZ20K kontraszt

 Megbízható üzemeltetés kritikus követelmények között

A Multi-Laser Drive Engine stabil vetítést biztosít még akkor is, ha a fényforrással problémák merülnek fel. A projektor több lézerdiódából álló modullal rendelkezik, és abban a valószínűtlen esetben, ha valamelyik elem meghibásodik, a Panasonic Connect egyedülálló Failover Circuitry funkciója aktiválódik, így a vetítés gyakorlatilag a fényerő csökkenése nélkül folytatódhat. Ez lehetővé teszi a projektor nyugodt használatát olyan helyzetekben, ahol a fényerő csökkenése befolyásolhatja a fontos prezentációkat, például nagyszabású előadásokon és szemináriumokon.

A nagy fényerő és a stabil működés elérése érdekében egy folyadékhűtéses rendszert alkalmaztunk, amelyet eredetileg a DLP™ vetítőrendszereinkhez fejlesztettünk ki. Ez a hatékony kialakítás a hűtőfolyadékot közvetlenül a fényforrásmodulokhoz keringeti, megakadályozva a nagy fényerejű vetítéssel járó hőmérséklet-emelkedést. A rendkívül megbízható, eredeti porálló szerkezettel kombinálva a rendszer még forró, poros környezetben is stabil teljesítményt tesz lehetővé.

A Backup Input funkció lehetővé teszi a zökkenőmentes vetítést akkor is, ha a bemeneti jel megszakad. A HDMI 1 elsődleges bemenetként és a HDMI 2 másodlagos bemenetként beállítva a kivetítő mindössze 0,3 másodperc alatt átvált HDMI 2-re, ha a HDMI 1 jel megszakad. Ez javítja a megbízhatóságot, és stabil működést biztosít olyan környezetben, ahol a videóbemutatót nem szabad megszakítani.

Összesen 8 opcionális lencse áll rendelkezésre a 2 és 15 méter közötti képernyőméretek támogatására, így kiválaszthatja a vetítési igényeinek megfelelő optimális objektívet. Ezek a lencsék hőmérsékletérzékelővel vannak felszerelve, és a projektor AFO funkciójával együtt automatikusan korrigálják a fókuszt. Ez a technológia a tartalom fényerejétől függetlenül éles képet tart fenn, így nincs szükség manuális fókuszbeállításra. Természetesen a motoros lencseváltás és a zoom beállítása is támogatott a távirányítóval vagy a lentebb említett Smart Projector Control alkalmazással.

 Minden ami az installációhoz szükséges

A beépített Geometric Adjustment beállítással a képernyő különböző torzításai távvezérléssel korrigálhatók. A szögletes vetítésből eredő trapéz alakú torzításon kívül az ívelt képernyő korrekció az ívelt felületekre történő vetítés okozta torzulást is kijavítja. A Corner Correction lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy négy képernyősarkot, például a jobb felső és a jobb alsó sarkot adja meg a korrekcióhoz. A képernyő arányai megtarthatók, és a korrekciók adatokként menthetők.

A beépített geometriai beállítás funkció mellett a Free Grid lehetővé teszi a képernyőn belüli helyi torzítások pontos korrekcióját. A 2 x 2 és 17 x 17 vonal közötti rácsok választhatók, így pontonkénti korrekciót vagy függőleges és vízszintes vonalak megadásával kötegelt korrekciót lehet végezni. A korrekciós adatok a rácsok vagy pontok számának megváltoztatása után is megmaradnak, lehetővé téve a zökkenőmentes átmenetet az alapszintű korrekcióról a részletes állitásig. Ez a kényelmes funkció lehetővé teszi a speciális képernyők, például szabálytalan vagy egyenetlen falfelületek beállítását a távirányítóval.

A PT-MZ20K sorozat a fejlett képernyőbeállításhoz Geometry Manager Pro szoftverrel rendelkezik, amely kibővíti a beépített funkciókat és lehetővé teszi a PC-ről történő professzionális beállítást single vagy multi projektoros vetítésnél. A szoftverben található standard funkciók mellett a PT-MZ20K sorozat beépített upgrade készletekkel rendelkezik, amelyek licencaktiválás nélkül is hozzáférést biztosítanak az összes funkcióhoz. A PT-MZ20K sorozat páratlan egyszerűséget kínál a munkaigényes beállítások csökkentése érdekében a kameraalapú geometriai torzítás-korrekcióval, az átfedés simítással (Edge Blending), a színillesztéssel (Color Matching) valamint a fényerő és a fekete szintek automatikus beállításával.

A hagyományos feketeszint-korrekcióval csak a fekete szegély szélessége és szöge adható meg a korrekcióhoz, ami megnehezíti az élkeverést az ívelt képernyőkön. E probléma megoldására a PT-MZ20K sorozat olyan funkcióval is fel van szerelve, amely lehetővé teszi a fekete szegélyek alakjának a képernyő formájához való igazítását.

A Smart Projector Control alkalmazás lehetővé teszi a projektor okostelefonról történő vezérlését. Az OSD menüképernyőn vagy az információs monitoron megjelenő QR-kód beolvasásával és a vezeték nélküli LAN-hoz való csatlakozással a bemeneti jelek váltása és egyéb funkciók a mobileszközről végezhetők el. Amellett, hogy akár 64 eszköz egyidejű vezérlésére is képes, 30 m távolságból támogatja a lencse beállítását, a tesztábrák váltását és a fókusz beállítását a készülék kamerájának segítségével. További információkért kattintson ide.

 Egyszerű és hatékony kezelés

Az információs monitor a projektor vezérlőpanelén található, és valós időben jeleníti meg az olyan információkat, mint a hőmérséklet, a feszültség, az üzemóra és a bemeneti jelek. Ha a kivetítőben hiba lép fel, a hibakód és a kapcsolódó részletek azonnal megjelennek. A projektor állapota könnyen ellenőrizhető, és lehetővé válik a hiba gyors elhárítása.

A Remote Preview LITE segítségével előre ellenőrizheti a bemeneti képeket még akkor is, amikor a tartalom kivetítése nem lehetséges, például nappal a szabadban vagy előadáspróbák alatt. Ha a számítógép és a projektor csatlakozik a hálózathoz, akkor a webböngésző vagy a Multi Monitoring & Control Software segítségével megjelenítheti a bemeneti videó miniatűr képeit. Ellenőriheti a tartalmat akkor is, amikor a kivetítő készenléti állapotban van , hogy a forráseszköz és a projektor közötti esetleges problémákat gyorsan azonosíthassa a gyorsabb helyreállítás érdekében.

 További funkciók, tartozékok

Általános funkciók:
Free 360-degree installation
Quick Startup and Quick Off
Direct Power Off funkció
Időzítés
USB/LAN beállítás klónozás
Multi-unit Brightness and Color Control funkció
Multi-Screen Support System
DICOM Simulation Mode
Waveform monitoring funkció
Art-Net DMX, PJLink™, Crestron Connected™ V2, Crestron XiO Cloud™,
Extron XTP® és IPv6 támogatás
Multiple PJ Firmware Batch Update Tool kompatibilitás

Lencsesor és vetítési arányok:
ET-EMU100    0.330-0.353:1
ET-EMW200  0.450-0.550:1
ET-EMW300  0.550-0.690:1
ET-EMW400  0.690-0.950:1
ET-EMW500  0.950-1.360:1
ET-EMS650   1.350-2.100:1
ET-EMT750   2.100-4.140:1
ET-EMT850   4.140-7.400:1

Kiegészítők:
AJ-WM50 wireless modul
Rental frame

letöltések, linkek

kapcsolat, ajánlatkérés, tesztidőpont egyeztetés

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen ajánlatot, tanácsot!

Nézze meg működés közben nálunk vagy tesztelje az irodájukban!

Megtervezzük és kivitelezzük tárgyalóit!