A Stem Ecosystem bármely méretű tárgyalóban biztosítja a tökéletes audio – mikrofon és hangosítás – lefedettséget legyen az video vagy audiokonferencia felhasználás.
A funkcióknak és teremadottságoknak a részvevőket lenyűgözően megfelelni csak teljesen testreszabható audio ökoszisztémával lehetséges.

Míg az audio termékek (Table, Wall, Ceiling) önmagukban, mint USB perifériák is csatlakozhatnak a számítógéphez a legkedveltebb videokonferencia kliensek használatához, az igazi előnyöket az ecosystem rendszer nyújtja.
Minden Stem termék PoE tápellátással, hálózati integrációval és távmanagementtel rendelkezik. A rendszerben az eszközök között többé már nem lesz probléma a kábelezés.
A termékekben a legmodernebb DSP chip működik, Echo és Noise Cancellation, Auto Gain Control és Beamforming funkciókkal biztosítva a tökéletes audio konferenciát.

 

Stem Audio Wall:
Az exkluzív soundbar 15 mikrofon valós beamforming hatásával, 2 teljes tartományú hangszórójával és mélynyomóival fedi le a területet, hogy a meeting minden résztvevője tisztán halljon és hallatszódjon.

 

 

Stem Audio Table:
Nem egyszerű speakerphone. 9 beamforming mikrofon és az innovatív elkülönülő down-facing hangszóró mátrix sosem hallott audio minőséget biztosít.

 

Stem Audio Ceiling:
100 beépített mikrofon egy audio műalkotásban. A lefedettség három lépesben állítható. Vége a konferenciába behallattszódó háttérzajos irodáknak és forgalmas utcáknak. A Stem Audio Fencing üzemmód teljesen eltávolítja a külső zajokat, hogy a fontos dolgokra összpontosítson.

 

 

Stem Audio Speaker:
Az ecosystem rendszer hangszórója a PoE switchen keresztül kapja az audio jelet és a tápellátás. Különleges hangzásával segít betölteni a rendelkezésre álló teret. Különösen rugalmas telepítést biztosít, hogy beépíthető a mennyezetbe, szerelhető falra vagy az asztali állvánnyal elheyezhető bármely polcra, bútorra.


Stem HUB:
A HUB a rendszer agya, összekapcsolja és összahangolja az audio eszközöket (max. 10 db). USB kimenet a számítógépen futtatot videokonfrencia kliensekhez, Dante és analóg audio csatlakozás a külső hangrendszerekhez és jelforrásokhoz. A hálózaton keresztül a VoIP telefónia is elérhető a tárgyalókban.

 

Stem Audio Control
Intuitív tervezés és zökkenőmentes integráció a kedvenc UC (ZoomRoom, RingCentral) platformjával azt jelenti, hogy a videokonferencia és IP telefon kezelése egyértelmű.
A touchpanelről vagy webinterfaceről nem csak az adott terem beállítása, összenyitása kezelhető, hanem az egész épületben található Stem tárgyalók eszközei is monitorozhatóak.

 

Ecosytem – RoomDesign
A tervező programmal megrajzolható a terem és ba útorzat valamint ellenőrizhető a várható audio lefedettség.

EcoSystem – RoomAdapt
Nincs két egyforma terem. A RoomAdapt lehetővé teszi minden Stem eszköz számára, hogy letapogassa terület akusztikai jellemzőit, majd egyedileg beállítsa a mikrofon-hangosítás rendszerét.

Ecosytem – RoomCheck
A helyiség zajainak és a visszhangok mérésével felállítja a terem lefedettségi audio-térképét, ami elmenthető a távmanagement dokumentációjába is, megkönnyítve a későbbi átrendezés tervezését.

EcoSystem – Management
A platform adatgazdag statisztikákkal segíti a tárgyalók eszközeiről, a termek használatáról akár az adott pillanatban is. A termékek monitorozhatóak és a frissítések ütemezhetőek.

 

               

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen ajánlatot, tanácsot!

Nézze meg működés közben nálunk vagy tesztelje az irodájukban!

Megtervezzük és kivitelezzük tárgyalóit!