Az új „PressIT” vezeték nélküli prezentációs eszköz egy plug-and-play vezeték nélküli prezentációs rendszer, amelyet úgy terveztek, hogy megszünteti a kábelezést és a jelelosztó és kapcsoló elektronikákat, és megkönnyíti a tartalmak megosztását a különböző PC-k között. A résztvevők egyszerűen csatlakoztatják az adó gombot a számítógépük HDMI + USB vagy USB-C portjához, és a gomb megnyomásával megoszthatják tartalmukat a terem kijelzőjén. Nincs szükség hálózati beállításra, szoftver vagy illesztőprogram telepítésére. A PressIT így csökkenti az állásidőt, ami hatékonyabb és produktívabb megbeszéléseket eredményez.

Egyszerű üzembehelyezés
A PressIT vezeték nélküli prezentációs rendszer két változatban érhető el: az alapváltozat egy univerzálisan használható set-top-box, a másik egy beépíthető SDM vevőegység. Az SDM-vevőt úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a professzionális monitorok és projektorok Intel® SDM bővítőnyílásába. SDM foglalattal nem rendelkező megjelenítők esetében a set-top-box változat egy HDMI kábellel csatlakozik a megjelenítőhöz.

Egyszerű használat és kezelés
A számítógépekhez nincs szükség külön szoftver telepítésére. A résztvevők csatlakoztatják az adót a számítógépükhöz és aki vetíteni szeretne az megnyomja a gombot. Az előadók gombnyomással válthatnak a PC-k között. Az ingyenesen letölthető iOS és Android applikációkkal mobil eszközökkel is kapcsolódhatunk a megjelenítőhez.

Tökéletes képminőség
A hardveres feldolgozás lehetővé teszi a Full HD 1080p felbontású kép tömörítését és dekompresszióját. A vezeték nélküli átvitel IEEE802.11ac kompatibilis a megbízható, nagy teljesítményű, megszakítás nélküli tartalomstreaminghez. A videótartalmat tartalmazó prezentációk késleltetési idő és szaggatott pufferelés nélkül zökkenőmentesen zajlanak a hatékony, eredményes megbeszélések érdekében.

PressIT termékek:
TY-WPS1 szett: központi egység, 2x HDMI+USB transmitter, tároló doboz
TY-WPSC1 szett: központi egység, 2x USB-C (AltDP) transmitter, tároló doboz
TY-SB01WP szett: PressIT SDM board

TY-WPB1: további HDMI+USB transmitter
TY-WPBC1: további USB-C transmitter (alternate mód PC-hez)

Hasznos funkciók és használat

A PressIT-hez 32 résztvevő csatlakozhat és bármelyikük vetíthet a kijelzőre.
Az előadók hosszú gombnyomással megakadályozhatják, hogy valaki átvegye a prezentációt.
Csoport és alkalmazások közötti munka esetén akár 4 résztvevő tartalma is megjeleníthető Full HD minőségben egy 4K kijelzőn.
Kompatibilis touch-interaktív kijelzőkkel.
CEC automatikus kijelző felébresztés.

Letöltések, linkek

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen ajánlatot, tanácsot!

Nézze meg működés közben nálunk vagy tesztelje az irodájukban!

Megtervezzük és kivitelezzük tárgyalóit!