A 2021 őszén induló RDQ10 projektorcsalád a 10.000 lumenes PT-RDQ10, a 9.000 lumenes PT-RDQ90 és a 8.000 lumenes PT-RDQ80 vetítőből áll. Az európai és a magyar színházak, múzeumok, konferenciatermek és a bérletes rendezvénytechnikai cégek kedvenc RZ családjának továbbfejlesztése 4K (3840×2160) megjelenítésre.

 

Magával ragadó 4K képek és élénk színek életre keltik a látványt
A PT-RDQ10 sorozat az eredeti 1 tengelyes pixeleltolásos technológiát, a Smooth Pixel Drive-ot és 0,66˝ DMD chipet használ az éles, sima és részletgazdag 4K (3840 x 2160, 16:9) képek előállításához. A Rich Color Enhancer fokozza az élénk vörös szín megjelenítését, míg a továbbfejlesztett fekete szegélybeállítás fokozza az egyenletességet, hogy az ívelt képernyőkön zökkenőmentes legyen az élsimítás.

Rugalmasság és bővíthetőség, egyszerű integráció és installáció
A vetítő 3D 360 fokban és folyamatos használattal üzemeltethető és a jól megszokott optika sorozat mellett az újdonság ET-DLE20 (0.277-0.296:1) ultra rövid vetítési távolságú zoomobjektív biztosítja a széles körű és, speciális igényeket is kiszolgáló felhasználást.  Az opcionális SLOT NX interfészkártyák, például a 12G-SDI és a DisplayPort™ egyszerűsítik a professzionális audiovizuális integrációt, míg az előre aktivált Geometry Manager Pro funkció és a Remote Preview Lite egyszerűsítik a rendszer beállítását és a finomhangolást.

Megbízható, alacsony karbantartási igényű működés egy teljesen új, kompakt házban
A kibővített funkciók ellenére a PT-RDQ10 sorozat megtartja ugyanazokat a kompakt méreteket, mint a korábbi 1-Chip DLP™ modelljeink. A 3-Chip DLP™ vetítőkből örökölt folyadékhűtéses rendszer támogatja a hermetikus optikai blokk lezárását, így akár 20 000 órás karbantartásmentes működést biztosít, míg a tartalék lézer fényforrás és a failover biztonsági, másodlagos bemeneti átkapcsolás biztosítja a leállások nélküli, folyamatos vetítést.

 

 

 

 

 

 

 

tájékoztató árak

Javasolt fogyasztói ár:     hamarosan

Aktuális, kedvezményes árakért lépjen velünk kapcsolatba!

kapcsolat, ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen ajánlatot, tanácsot!

Nézze meg működés közben nálunk vagy tesztelje az irodájukban!

Megtervezzük és kivitelezzük tárgyalóit!