A PressIT360 egy minden egyben webkonferencia-rendszer nagy teljesítményű 360 fokos kamerával, mikrofonnal és hangszórókkal, amely támogatja a hibrid munkakörnyezetet, amely összekapcsolja az online és az offline világot.

PressIT 360-1

Csatlakoztassa a kamera kábelét a számítógéphez és azonnal indíthatja a konferenciát

Egyszerűen csatlakoztassa a kamerát, a mikrofont és a hangszórókat minössze egyetlen USB Type-C kábellel a számítógéphez. Nincs szükség időre a berendezések előkészítéséhez és beállításához, így a videos megbeszélések zökkenőmentesen kezdődhetnek.

1. Vidd magaddal

2. Csatlakoztast a PC-hez

3. Indítsd a webkonferenciát

Csak egy USB-C kábelre van szükség

A videó- és hangadatok egyetlen USB-C kábellel továbbíthatóak a számítógépre. A terminál integrálja a kamerát, a mikrofont és a hangszórókat, nincs szükség külön berendezések előkészítésére.

Egyszerű működtetés csak egy gombnyomással

A hangerőszabályozás, a némítás és a videomód kiválasztása intuitív módon, a főegység vezérlőpanelén található gombokkal kezelhető. A LED-gyűrű színével a működési állapotról is tájékoztatja a felhasználót. Egy pillantással ellenőrizheti, hogy a mikrofon be- vagy kikapcsolt állapotban van-e stb.

Tiszta kép- és hangátvitel a természetes és valósághű kommunikáció érdekében

Négy kamera 360 fokos vízszintes képet rögzít, így a konferenciaterem közepén elhelyezve a résztvevők bármelyik ülőhelyen kiváló minőségű és valósághű képet láthatnak. A mikrofon szintén széles, 360 fokos vízszintes területet fed le, és akár öt méteres körzetben is képes felismerni a hangokat. A rendszer visszhang- és zajszűréssel, valamint hangerő-kiegyenlítéssel is rendelkezik, amely automatikusan beállítja, hogy a résztvevők könnyebben hallják a hangot, kiküszöbölve a webkonferenciáknál kihívást jelentő hangzavarokat. A rendszer a tiszta hang összegyűjtésével és felerősítésével támogatja a természetes kommunikációt a konferencián távolról részt vevő személyekkel.

Különféle videomódok közül választhat a helyzetnek megfelelően

Lehetőség van a beszélőre fókuszálni vagy egy rögzített területet, pl. fehértáblát megjeleníteni.
Az öt különböző videomód lehetővé teszi, hogy a megbeszélések a kommunikációhoz legmegfelelőbb kameraelrendezéssel történjenek. Például a Multi view használatával a távoli fél számítógépén a aktív beszélőt zöld jelzi így könnyen felismerhető a beszélő. A távmunka résztvevői leolvashatják a másik oldal résztvevőinek arckifejezésüket, testbeszédüket, és így tudják, mikor érdemes megszólalniuk.

A beszélő személyre való összpontosítás automatikusan optimalizálódik a beszéd hangerejének és a beszéd hosszának megfelelően.

Dual view

360 fok panorámakép és fókusz 2 aktív résztvevőn

Single view

Fókusz a beszélőn

Multi view

4 aktív résztvevős index kép

Surround view

2 180 fokos panorámakép

Stable view

Rögzített kamera pozíció

Mikrofony irány

Zöld led jelzi az aktív beszélőt

Könnyű kezelés és üzembehelyezés

Funkcionális méret és kifinomult kialakítás

Átmérő: 64 mm(2.52″), magasság: 285 mm(11.23″), súly: kb. 950 g(2.1 lbs.).
A karcsú forma és a varratmentes szövetháló diszkrét megjelenést biztosít, amely még akkor sem feltűnő, ha a tárgyalóasztal közepére helyezik. A kamera optimális beesési szögben rögzíti a résztvevők arcát, így Ön a megbeszélésre koncentrálhat anélkül, hogy a berendezés miatt aggódnia kellene.

Installáció állványra

A készülék alja 1/4″ csavarfurattal rendelkezik, így általános fotóállványra rögzíthető, és az asztaltól eltérő helyen is felállítható. Noble Wedge zárral rögzíthető a kamera az esetleges lopásoktól.

A képminőség és a beállítások módosítása számítógépről végezhető.

A PressIT360App telepíthető a PC-re a részletes beállítások elvégzéséhez.
– Kamera beállítások
– Képminőség állítása
– Mikrofon beállítás és teszt
– Firmware frissítés
– Video kontrol (zoom, döntés, forgatás)

A képminőség és a beállítások módosítása számítógépről végezhető.

További információk, letöltések

tájékoztató árak

Panasonic PressIT360 (TY-CSP1):     1.380,- EUR + áfa

kapcsolat, ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen ajánlatot, tanácsot!

Nézze meg működés közben nálunk vagy tesztelje az irodájukban!

Megtervezzük és kivitelezzük tárgyalóit!