A Meeting Owl Pro a prémium kategóriás 360 fokos kameránk, mikrofonunk és hangszórónk egyetlen könnyen kezelhető eszközben. A hagyományos front konferencia kamerákkal ellentétben különlegessé formálja a hibrid üzleti csapatmunkát vagy jelenléti és egyben online oktatást. A távoli résztvevőknek olyan videokonferencia élményt biztosít, amelyre igazán szükségük van, hogy hozzájárulhassanak a hatékony együttműködéshez.
A „Bagoly” hatótávolsága akár 5,5 m is lehet, ami tökéletesen lefedi a huddle roomokat, kis és közepes tárgyalókat vagy az oktatásban egy szemináriumi tantermet. Két eszköz összekapcsolásával a lefedés tovább növelhető.

360°-os látómező
A Meeting Owl Pro panorámaobjektívje 360°-os képet biztosít a tárgyalóteremről, így a videokonferencia résztvevői, a diákok és a tanárok úgy láthatnak mindenkit a teremben, mintha velük együtt ülnének az asztalnál, ahelyett, hogy úgy éreznék magukat, mint egy légy a falon. A Meeting Owl Pro által nyújtott 1080p HD felbontást nagyobb asztalokhoz és nagyobb számú résztvevővel rendelkező helyiségekhez tervezték.

360°-os hangzás
A Meeting Owl Pro 8 mikrofonnal és 3 hangszóróval biztosítja, hogy a megbeszélés vagy tanóra minden résztvevője tisztán hallható legyen, függetlenül attól, hogy hol ülnek az eszközhöz képest. A Meeting Owl Pro intelligens 360°-os lefedettségű mikrofonjai és hangszórói megduplázzák a felvétel tisztaságát és hangerejét, valamint a térhangzást, így ideális nagyobb konferenciatermek és tantermek számára is.

Intelligens technológia
Az OWL Labs szabadalmaztatott technológiájával a Meeting Owl Pro automatikusan azokra a résztvevőkre összpontosít, akik éppen beszélnek. A külső kollégák úgy élik meg a megbeszélést, mintha az szemtől szemben zajlott volna. Mindezek mellett a közvetített panorámakép mutatja a teljes termet és a többi résztvevőt is.
A Presenter Enhance funkció a beszélőt a mozgásában is követi, biztosítva az előadó szabadságát.
Tantermi vagy üzleti használatban a kamera képe adott területre állítható és az otthon lévő résztvevők, diákok követni tudják az előadó flipchart vagy fehértáblára írt jegyzeteit.
Az iOS vagy Android app segítségével kezelhetők a kamera funkciói és iPad esetén a digitális fehértábla segítségével interaktív jegyzeteket is készíthetünk.

Távolságtartás
Az 5,5 méteres mikrofon lefedés lehetővé teszi, hogy a résztvevők a pandémia alatt egymástól megfelelő távolságra helyezkedjenek el.

Jellemzők
– FHD, 1080p felbontás
– Smart Zoom és auto fokusz
– Echo cancellation
– 5,5 m hatótávolság, két eszköz összefűzhető nagyobb terület lefedésére
– plug and play USB 2.0 számítógép kapcsolat
– kompatibilis a legtöbb népszerű videokonferencia alkalmazással (Zoom, Teams, Webex, BlueJeans…)
– kompatibilis a Clickshare Conference CX wireless videokonferencia eszközökkel
– beépített wifi a konfigurációhoz, távmanagementhez és használati statisztikák áttekintéséhez
– iOS és Android applikáció a beállításokhoz, digitális fehértábla funkció tableteken
– képfordítás mennyezeti belógatásnál
– univerzális felfogatás tripod állványokhoz
– kiegészítő asztali rögzítő

tájékoztató árak

Javasolt fogyasztói ár:     Meeting Owl Pro 975,- EUR + áfa

aktuális, kedvezményes árakért lépjen velünk kapcsolatba!

kapcsolat, ajánlatkérés, tesztidőpont egyeztetés

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen ajánlatot, tanácsot!

Nézze meg működés közben nálunk vagy tesztelje az irodájukban!

Megtervezzük és kivitelezzük tárgyalóit!