A modern munkahely a kapcsolatról és a kommunikációról szól. A Logitech fejlett videokonferencia-megoldásai lehetővé teszik, hogy a távol lévő munkatársak, ügyfelek beszélhessenek, fájlokat, képernyőket és whiteboard-ötleteket osszanak meg egymással, így a megbeszélések zökkenőmentesek, produktívak és szórakoztatóak lesznek.

A Logitech célja, hogy minden vállalkozás számára elérhetővé és megfizethetővé tegye a kiváló minőségű videokonferenciákat, segítve ügyfeleit abban, hogy minden tárgyalóterem és minden munkaterület video-kommunikáció képessé váljon. Ez a munka jövője. A munka, amely minden platformon elkötelezettebb, rugalmasabb és együttműködőbb. Olyan tevékenység, amely segít az embereknek valódi kapcsolatot teremteni, bárhol és bármikor a világon.

A hibrid munkakörnyezethez való alkalmazkodás során az üzletmenet folytonosságának, a munkavállalók jólétének és a munkatermelékenységnek a biztosítása a legfontosabb prioritások a különböző méretű vállalatok számára. A Logitech eszközei az ügyfelek által preferált felhőalapú konferencia-szolgáltatóval kombinálva lehetővé teszik a csapatok számára, hogy biztonságosan együttműködjenek és gyors üzleti döntéseket hozzanak a kiváló minőségű értekezlet-élményen keresztül, bármilyen helyről.

Dolgozzon azzal a termékkörrel, amit ügyfelei már széles körben használnak
A Logitech kompatibilis a legnépszerűbb videokonferencia-platformokkal: Microsoft Teams, Skype for Business, Zoom, Google Meet, WebEx és sok más UC kliensprogram. Mindezek mellett a termékek döntő többsége TeamsRoom és ZoomRoom certified eszközök a dedikált videokonferenciatermek professzionális minőséget és funkciókat biztosító integrált megoldásaihoz.

Logitech termékcsoportok

USB perifériák videokonferencia kliensprogramokhoz:

Teams, Zoom, WeBex, GoToMeeting, BlueJeans…

Személyes eszközök:

C930
BRIO
CONNECT

PTZ kamerák:

PTZ PRO2
RALLY

Videobarok:

MeetUP
RALLY BAR MINI
RALLY BAR

Terem megoldások:

GROUP RoomKit
RALLY RoomKit
RALLY PLUS RoomKit


TeamsRoom, ZoomRoom, GoogleMeet videokonferencia terem-megoldások:

certified PC vagy Android alapú termékek

All-in-One videobarok:

RALLY BAR MINI
RALLY BAR
+ TAP kontroller

Terem rendszerek:

MeetUp RoomKit
RALLY RoomKit
RALLY PLUS RoomKit
+ TAP kontroller, miniPC

Targyalófoglalás:

TAP Scheduler

Kiegészítők:

SWITCH Room+BYOD
SCRIBE rajztábla kamera

AVM + Logitech

Az AVM csapata több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a legjobb technológiai szolgáltatók megoldásainak szállítása, telepítése és támogatása terén. Ez a Logitech meggyőző portfóliójával együtt segít Önnek abban, hogy kielégítse a felhasználók igényeit az egységes, professzionális kommunikációval kapcsolatban.

kapcsolat, ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen ajánlatot, tanácsot!

Nézze meg működés közben nálunk vagy tesztelje az irodájukban!

Megtervezzük és kivitelezzük tárgyalóit!