Ne kössön kompromisszumot! A K-40, K-42 sorozat univerzális BYOD (Bring Your Own Device) vezeték nélküli prezentációs eszköz az üzleti tárgyalótermekbe, előadókba, tantermekbe. A Klick and Show jelenleg az egyetlen wireless prezenter a piacon, amely mindhárom hardveres transmitterrel (USB-C, USB-A, HDMI) és Windows, MacOS szoftverkliensekkel is használható. Támogatja továbbá az AirPlay, Miracast, ChromeCast adatátvitelt, valamint hasznos funkciók érhetőek el az Android applikációval.

Windows PC: számítógépre telepített kliens szoftver; USB-A, USB-C és HDMI transmitter; Miracast
Mac PC: számítógépre telepített kliens szoftver; USB-A, USB-C és HDMI transmitter; AirPlay
Mobil eszközök: Android applikáció; AirPlay; Miracast*; ChromeCast** (*Wifi Direct mód, **2021 Q3)

 

Klick & Show K-40: központi egység transmitter nélkül

Klick & Show K-42UC: központi egység, 2 db. USB-C transmitter

Klick & Show K-42H: központi egység, 2 db. HDMI transmitter

Klick & Show K-42U: Központi egység, 2 db. USB-A transmitter


Tray:
 asztali tartó 4 transmitterhez

Miracast: kiegészítő vevő wifi direct módban

USB adapter: USB A-C adapter USB-A transmitterhez C porttal rendelkező notebookok esetén

USB Drive: USB A/C hordozó, driver USB-A transmitter használathoz

 

Az alapcsomagokhoz bármilyen technológiával működő adó választható biztosítva, hogy mindenféle számítógépet egyszerűen csatlakoztathassunk a szervezetnél.

USB-C dongle: Egyre több eszköz csak USB-C porttal rendelkezik, amelyen keresztül nem csak adat, hanem videojelet is továbbíthatunk. A Klick and show transmittere az ALT DP képes porton keresztül késés nélküli videokép és touch funkció átvitelt biztosít driver telepítése nélkül.

HDMI dongle: A HDMI transmitter csatlakoztatásához nem kell drivert telepíteni, úgy viselkedik mintha egy monitort vagy projektort közvetlenül egy HDMI kábellel csatlakoztatnánk. A videojel rendkívül gyors. Az adó tápellátását és a touchback funkciót a kiegészítő USB port biztosítja.

USB-A dongle: A tradicionális transmitter használatához mindössze az első csatlakoztatásnál kell a drivert letölteni. Nem szükséges hozzá admin jog és a későbbiekben már automatikusan indul a rendszer. Mivel itt adatkommunikáció történik, ezért elhanyagolható késés tapasztalható. A Klick & Show előnye, hogy az egér mozgására külön csatornát használ, így nem lesz a többi rendszerhez képest zavaróan szaggató megjelenítés.

 

Low-Latency: Gyors vezeték nélküli jelátvitel Full HD, 1080p minőségben.
Network, integráció: A központ működhet direct wifi módban, de a hálózatba is integráható rendszer. Kevés versenytárs képes a dual-network funkcióra, szeparált dolgozói és vendég hálózatra.  2.4 vagy 5 GHz működés, wifi analyzer.
Security: Az IT biztonság nagybetűvel írható a K40 sorozatnál. Az AES WPA2PSK hitelesítéssel történő WLAN titkosítás mellett az adatátvitel 256/1024 bites titkosítással történik.
OTA, web interface: Over the Air vagy adminisztrátor általi frissítések és rendszerkonfiguráció, monitorozás WebUI felületen.

30 résztvevő: A központi egységhez beállítástól függően 16 vagy 30 résztvevő csatlakoztatható egyidejűleg, természetesen bármilyen eszközzel és adatátviteli módon.
Moderátor nézet: Az aktuálisan csatlakoztatott eszközök indexképei megtekinthetőek és bármelyik kiválasztható full screen vetítésre
SplitScreen: Maximum 4 résztvevő élő képét helyezhetjük egymás mellé a vetített képen, akár FHD minőségben.

Touch&Go: Érintésérzékeny dongle, rezgés és színes LED visszajelzés a vetítési állapothoz.
Touchback: Csatlakoztassa az érintőképernyős, interaktív monitort a központi egységre és dolgozzon a kivetített felületen.
Whiteboard & Annotation: A beépített whiteboard alkalmazás lehetővé teszi a spontán ötletelést, a fontos pontok kiemelését és megjegyzések hozzáadását a felületen.
Extended desktop: A lehetőség adott, hogy a kiterjesztett asztal kerüljön vetítésre, így pl. a kijelzőn megjelenik a PowerPoint előadás, a notebookon pedig a speaker nézet.
Remote view: Mobil eszközökön követhető a főképernyőn megjelenő előadás.

 

 

 

Klick-and Show prospektus

Klick and Show használati utasítás

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen ajánlatot, tanácsot!

Nézze meg működés közben nálunk vagy tesztelje az irodájukban!

Megtervezzük és kivitelezzük tárgyalóit!