Szervizelés

Mindennapi rendszer szerelésünk során gyakran találkozunk rosszul összerakott rendszerekkel. Ezalatt számos dolog értendő, de például elég gyakori probléma, hogy hozzá nem értő személyek  nem megfelelő hosszúságú kábelt választanak, ami egy apró hibának tűnhet, viszont ezáltal az egész rendszer hamarabb tönkre mehet, hiszen a teljes rendszer üzemelés leállhat.

 

 Garanciális szervizelés

Garanciális szervizelés alatt értjük, amikor egy termék garanciális idő alatt üzemképtelenné válik, egyszerűen nem működik, hardveres vagy szoftveres hiba lép fel. A garanciális idő Panasonic projektorok esetében 3 év, Panasonic monitorok esetében pedig 3 év. A szervizelést saját szakembereink végzik az újpesti telephelyünkön.

Garanciális szervizünk tartalmazza a telefonos tanácsadást, teljes körű szervizszolgáltatást és műszaki segítséget, gyártóink által minősített és folyamatosan képzett szerviz szakembereinktől.

 

 Garancián túli szervizelés

Hibák bármikor felmerülhetnek, és javítani a garanciális időn túl is lehetséges. Nem minden esetben éri új terméket vásárolni. Vállaljuk a Panasonic projektorok és Sanyo projektorok javítását az egyszerűbb hibáktól a bonyolultabb feladatokig. Bízza ránk az izzócserét és a projektortisztítást!

 

 Panasonic projektorok, Sanyo projektorok szervizelése

Amikor Ön terméket vagy rendszert vásárol az AVM Konferenciatechnika Kft-től, automatikusan részese lesz garanciális és garancián túli szervizszolgáltatásunknak. Az általunk összerakott rendszerekre 1 év teljes-körű garanciát biztosítunk.

 

A Panasonic projektorok hivatalos márkaszervize vagyunk, a garanciális- és garancián túli szervizeléseket a IV. kerületben gyakorlott szerelőink végzik.

 

 

Cégünk korábban Sanyo projektorok értékesítésével, telepítésével és szervizeléssel foglalkozott, viszont 2009 -ben a Panasonic cég megvásárolta a teljes Sanyo céget beleértve know-howt és a teljes gyártást is. A Panasonic ezáltal a legdinamikusabb fejlődő céggé vált a kivetető iparágban.

A Sanyo projektorok iránti elkötelezettségünk a mai napig megmaradt, a tudásunk sem veszett el, így a mai napig vállaljuk a régi Sanyo projektorok szervizelését.

 

 Bízza ránk a projektorszervizelést!

Amit kínálunk:

– képzett szakembergárda
– megbízhatóság
– szakszerű javítás
– projektorizzók akár raktárról
– közvetlen gyártói kapcsolat

 

Elérhetőségeink:

service @ avm.hu
+ 36 1 38 80 200

 

projektor karbantartás, projektor szervizelés, projektor szerviz, projektortisztítás, projektorizzócsere, Panasonic projektor izzócsere,  Sanyo projektor izzócsere, Panasonic projektor karbantartás, Panasonic  projektor szervizelés, Panasonic projektor szerviz, Panasonic projektortisztítás,  hivatalos Panasonic projektor szerviz, hivatalos Panasonic  projektor szervizelés, Sanyo projektor karbantartás, Sanyo projektor szervizelés, Sanyo projektor szerviz, Sanyo projektortisztítás,  hivatalos Sanyo projektor szerviz, hivatalos Sanyo projektor szervizelés