Az Evoko Liso könnyebbé teszi a teremfoglalást, mint valaha. Termet foglalhat a kedvenc digitális naptárán, levelezőrendszerén keresztül, vagy közvetlenül a képernyőn az ujjával. A Liso 2.0-t több új funkcióval bocsátotta ki az Evoko és népszerűbb, mint valaha.

Az Evoko Liso elegáns és többfunkciós helyiség-foglalási rendszer, amely könnyen telepíthető és valóban segít a termelékenység növelésében, függetlenül attól, hogy milyen méretű a cég!

Most az intuitív felhasználói felületet teljesen új szintre emelték. A teremfoglalási rendszerük minden információt elegánsan jelenít meg a képernyőn, és folyamatosan változtatja a kijelzőn megjelenő információkat, azok fontossági sorrendjében.

A zöld (szabad), a sárga (hamarosan kezdődő) és a piros (foglalt) jelzőfénynek köszönhetően egy pillanat alatt láthatja, ha a szoba üres vagy nem. Nincs több zűrzavar vagy kettős foglalás.

Keressen új termet a rendelkezésre állás, a méret és a felszerelés alapján. Foglaljon, szüntesse meg, bővítse ki az értekezletet közvetlenül a kijelzőről, a számítógépéről vagy akár mobiltelefonjáról.

Az Evoko Home 2.0 kompatibilis a már letölthető Evoko „Get A Room” iOS és Android alkalmazással. Az okostelefon alkalmazás még könnyebbé teszi a szobafoglalást, ha éppen nem tartózkodik az irodában. Kényelmesen megtalálhatja és lefoglalhatja a megfelelő és rendelkezésre álló tárgyalótermet akár a reptérről vagy az autójából is.

 

Tekintse meg a teljes értekezlet/naptár ütemtervét az Evoko előnézeti képernyőjén. Válasszon az egész épület, vagy csak egy emelet között.

Könnyű megnézni, mi áll rendelkezésre, mi van lefoglalva, és hol kezdődik hamarosan egy meeting, a piros, zöld és sárga színkódolási rendszerrel. A praktikus nyilak azt is közlik veled, hogy a tárgyalótermek merre vannak hozzád képest, és merre találsz egy éppen szabad szobát!

A recepción, folyosókon elhelyezett nagyméretű kijelzőkön megjelenített összefoglaló, hasznos információ minden vendégnek és munkatársnak.

 

Mostantól az Evoko szoftvercsomag 2.0 minden felhasználó számára ingyenesen letölthető. A 2.0-s verzió nagyszerű új funkciókkal bővült mégis áttekinthetőbb a kijelzőn megjelenő információ. Üdvözöljük a modern teremfoglalás korában – üdvözöljük az Evoko LISO-ban!

Letöltések elérhetőek:

https://download-liso.evoko.se/

Nézze meg referenciamunkáinkat!

Budapesti nagyvállalat

Güntner Tata