A professzionális audio-, konferencia- és videotechnika gyártó ClearOne partnerünk új, all-in-one videokonferencia kamera-mikrofon-kihangosító USB periféria kombóval jelentkezett be a csúcsminőséget igénylő UC felhasználóknak.

 

Felhasználási területek:
– videokonferencia
– távoktatás
– online training, webinar
– Bluetooth telefon-kihangosító

– közösségi terek
– huddle roomok
– kis és közepes tárgyalótermek
– vezetői irodák

Kompatibilitás:
– web alapú számítógépes UC alkalmazások:  Zoom, Teams, Skype, WeBex, GoToMeeting, BlueJeans…
– ClickShare együttműködés vezeték nélküli videokonferencia kiépítésekhez
– Zoom és TeamsRoom rendszerek UVC parancsokkal vezérelhető audio és kamera perifériája

Kamera:

Az intelligens videotechnólógia tökéletes képminőséget nyújt 720p, 1080p és 4K@30fps video formátumban már 50 lux megvilágítástól. A beépített és továbbfejlesztett progresszív scanning, a 4x-es zoom, az ePTZ 4K Ultra-HD kamera 1100 -os horizontális látószög kiemelkedia Mediabart az általános kamerák közül.

A people framing funkcióval a kamera pont azt a területet veszi a látómező igazításával, ahol a résztevők elhelyezkednek.

Ha új kolléga csatlakozik a látószög automatikusan igazodik a megváltozott körülményekhez. Ha valaki megváltoztatja a helyét pl. odasétál a fehértáblához vagy távoktatás, webinar felhasználáskor szabad mozgású előadó, akkor a rendszer követi fogja őt.

Mikrofon-audio:

A videokonferencia egyik legfontosabb eleme a tökéletes audio hangzás mindkét oldalon. A ClearOne audiokonferenciában szerzett kiemelkedő tapasztalata a biztosíték a tökéletes mikrofon és kihangosító rendszerre.

A két mikrofon array 4 beépített omnidirekcionális mikrofonnal 360 fokos és 5-6 méter lefedettséget nyújt a meeting roomokban.  A hangsugárzó rendszer 20W teljesítménnyel rendelkezik.

A beépített és továbbfejleszetett DSP hangprocesszor, az Acoustic Echo Cancellation, a 2D-3D Noise Reduction, és az Automatikus Gain Control technológia mind a csúcsminőséget szolgálja.

 

tájékoztató árak

Javasolt fogyasztói ár:     ClearOne Versa Mediabar 341.000,- Ft + áfa

Aktuális, kedvezményes árakért lépjen velünk kapcsolatba!

 

letöltések, linkek

kapcsolat, ajánlatkérés, tesztidőpont egyeztetés

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen ajánlatot, tanácsot!

Nézze meg működés közben nálunk vagy tesztelje az irodájukban!

Megtervezzük és kivitelezzük tárgyalóit!