A Barco bejelentette a díjnyertes ClickShare termékcsaládjának bővítését a ClickShare Present termékcsaláddal. Az új C-5 és C-10 eszközök a már megjelenésben, menürendszerben és kezelésben is hasonlítani fognak a magasabb funkcionalitású, videokonferencia perifériákat is kezelő nagysikerű CX-20, CX-30, CX-50 családhoz. A korábbi CS és CSE prezentációs sorozat termékei fokozatosan kivezetésre kerülnek.

A belépőszintű C-5 ideálisan alkalmas a közösségi terek és kisebb tárgyalók számára és a vezeték nélküli tartalommegosztás legfontosabb funkcióit kínálja. A csúcskategóriás C-10 interaktív együttműködésre is szolgál a tárgyalótermekben.

Az új prezenterekkel könnyen kiegészíthetőek a TeamsRoom, ZoomRoom tárgyalók, a CliskShare központi egységet a rendszer HDMI bemenetére csatlakoztatva az eszközeinkről a tartalommegosztás vezeték nélkül történhet.

ClickShare C-5
Az entry level C-5 egység transmitter dongle nélkül érkezik, ami opcióban beszerezhető. A központra WIN, MAC szoftverkliens, illetve a telepített iOS, Android mobil applikációk mellett Airplay, GoogleCast és Miracast* vetítéssel is csatlakozhatunk. A csatlakoztatott eszközeinken a local view funkcióval követhetjük a terem kijelzőjén megjelenített előadást.

ClickShare C-10
A C-10 szett már 1 db. USB dongle-t tartalmaz az egyszerű notebook csatlakoztatáshoz. Az új conference gombbal a prezentáció indítás mellett már nem csak a teljes képernyőt, hanem akár csak 1 nyitott alkalmazás ablakot is tükrözhetünk.

A ClickShare C-10 felhasználói olyan fejlett interaktív funkciókat vehetnek igénybe, mint a terem kijelzőjének saját eszközön történő követése, a megosztás fajtájának kiválasztása: teljes képernyő vagy egy nyitott alkalmazásablak tükrözése. A blackboarding, a touch back támogatás és a jegyzetelés funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a teremben lévő érintőképernyőt irányítsák. Kifejezetten arra tervezték, hogy gazdagabbá és dinamikusabbá tegye a megbeszéléseket. A C-10 egyetlen kattintással teszi lehetővé a hibrid együttműködést a kreatív megbeszéléseken, brainstormingokon és megbeszéléseken.

tájékoztató árak

Javasolt fogyasztói ár:     C-5: 950,- EUR + áfa        C-10: 1.450,- EUR + áfa

aktuális, kedvezményes árakért lépjen velünk kapcsolatba!

 

letöltések, linkek

ClickShare Present:          C-5 prospektus                C-10 prospektus                 C-5 és C-10 használati útmutató

 

kapcsolat, ajánlatkérés, tesztidőpont egyeztetés

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen ajánlatot, tanácsot!

Nézze meg működés közben nálunk vagy tesztelje az irodájukban!

Megtervezzük és kivitelezzük tárgyalóit!