A mesterséges intelligencia arcfelismerés előnyeit alkalmazza az új Lumens VC-TR40 auto-tracking kamera. A technológia előnyei még könnyebbé és látványossá teszi a teszi az előadó követését.

Ha az előadó gyorsan mozog, az egylencsés nyomkövető kamerák kialakítása nehezen tud lépést tartani, és elveszítik az előadót. A VC-TR40 kettős lencsével rendelkezik, ami nagymértékben csökkenti a nyomvonal elvesztésének esélyét. A rendszer a beépített panoráma lencse képét használja a pásztázáshoz és a felismerés alapjául majd ez vezérli a második PTZ kamerát a követéshez. A jenleg egyedülálló 1080p@60fps felbontás, a 3 féle tracking és 2 féle framing mód valamint a 20x optikai zoom kiváló felhasználói élményt biztosít.

A kamera bármely audiovizuális környezetbe integrálható legyen az videokonferencia, előadás rögzítés, broadcast vagy streaming közvetítés. A VC-TR40 az USB, a HDMI, az SDI, és az ethernet portján párhuzamosan ad ki képet. A beépített webes felületen könnyen beállíthatók a funkciók. A kameráról közvetlenül RTPS/RTMP/RTMPS/SRT stream indítható.
A kamera hálózaton keresztül vagy külső vezérlőrendszerrel és joystick controlerekkel is irányítható RS232 vagy IP alapon.

Stage Tracking és Everywhere Tracking mód:

Színpadkövető üzemmódban a VC-TR40 balra és jobbra pásztázik, hogy kövesse az előadót egy meghatározott területen belül. Az everywhere követés módban a kamera folyamatosan követi az előadó mozgását balra- jobbra, előre és hátra a teljes teremben.

Partition Tracking mód:

Amikor az előadó a felhasználó által meghatározott partíciós területen belül mozog, a kamera egy előre beállított szögre és zoomra vált. A partíciós területen kívül a kamera önállóan követi az előadót. 4 rögzített zónát állíthatunk be a pásztázott területen pl. írótábla, pulpitus vagy nagyméretű kijelző és vetítővászon.

Gesture Control mód: mód:

A VC-TR40 fejlett gesztusvezérléssel rendelkezik. Amikor az előadó felemeli a kezét, a követési célpont automatikusan változik. A webes felületen keresztül a célszemély kiválasztásával manuálisan is megváltoztathatja a követett témát.

Auto-Framing és Partition Framing mód:

Az automatikus képkeretezés funkcióval a VC-TR40 dinamikusan beállítja az összes résztvevő rögzítését, és újrakeretezi a nézetet, ha valaki az ülés során csatlakozik vagy távozik. A partíció-keretezés üzemmódban a kamera egy előre beállított pozícióba áll, amikor az előadó belép. Amikor az előadó kisétál a területről, a kamera visszatér az automatikus keretezési módba.

Bemutató videók:

tájékoztató árak

Javasolt fogyasztói ár:     1.699,- EUR + áfa

Aktuális, kedvezményes árakért lépjen velünk kapcsolatba!

kapcsolat, ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen ajánlatot, tanácsot!

Nézze meg működés közben nálunk vagy tesztelje az irodájukban!

Megtervezzük és kivitelezzük tárgyalóit!