cégünkről

AVM Konferenciatechnika Kft.

Az AVM Konferenciatechnika Kft. alapításától, 2000-től a magyar vetítéstechnikai piac vezető szereplője. Az elmúlt évek során cégünk folyamatos fejlődésének köszönhetően elnyertük több vezető gyártó cég képviseletét, hivatalos disztribúcióját, továbbá egyes gyártók termékeinek kizárólagos forgalmazási jogát.

250 négyzetméteres irodánkban és a legmodernebb berendezésekkel felszerelt bemutatótermünkben képzett mérnökeink, technikusaink állnak Partnereink rendelkezése.

Termékeink

Az alapítástól kezdve folyamatosan törekedtünk a megfelelő termékválaszték kialakítására, hogy a felhasználói igényeket maradéktalanul kielégíthessük. Több piacvezető nemzetközi gyártó magyarországi kizárólagos képviseletét látjuk el, valamint néhány márka kiemelt hazai fogalmazói, disztribútorai vagyunk. Termékportfóliónkat és szolgáltatásainkat úgy állítottuk össze, hogy megfeleljünk a legmagasabb minőségi követelményeknek és a kedvező árfekvésnek is.

Szerviz

Amikor Ön terméket vagy rendszert vásárol az AVM Konferenciatechnika Kft-től, automatikusan részese lesz garanciális és garancián túli szervizszolgáltatásunknak. Garanciális szervizünk tartalmazza a telefonos tanácsadást, teljes körű szervizszolgáltatást és műszaki segítséget, gyártóink által minősített és folyamatosan képzett szerviz szakembereinktől.

Minőség

Cégünk, amellett hogy EN ISO 9001:2000 minőségbiztosítási tanúsítvánnyal, illetve NATO NCAGE Code Supplier Hivatalos Beszállítói minősítéssel rendelkezik, több gyártó és márka hivatalos, tanúsított szervizpartnere.

Ügyfeleink

Termékeink, rendszereink számos oktatási intézmény, továbbképző központ, államigazgatási intézmény, valamint nagyvállalat és multinacionális cég tárgyalójában, irodájában megtalálhatók, de természetesen ügyfeleink között tudhatunk jó néhány kis- és középvállalkozást, melyek fontosnak tartják cégük színvonalas megjelenését.

Biztos alapokon

Alapítása óta cégünk folyamatosan nő és erősödik, ezért is választja partneréül egyre több piacvezető gyártó, általunk képviseltetve termékeit Magyarországon. A vizuál-, konferencia-és oktatástechnikai piacon elért eredményeink folyamatosan további lehetőségek felé fordítják cégünket, ilyen az intelligens vezérlőrendszerek vagy a professzionális üzleti megoldások területe.

Küldetés

Hiszünk abban, hogy működési területünk fontos eleme Partnereink mindennapi életének és ez nem egyszerű termékékesítést, hanem egy hosszú távú, szakmai alapokon, minőségi szolgáltatáson nyugvó kapcsolatot jelent.

Mivel Partnereink többségénél nincs dedikált audiovizuális szakember vagy technikus, aki megfelelő szakértelemmel rendelkezve kézben tarthatja az eszközparkot és felelős a beszerzések megtervezéséért, az üzemeltetésért valamint folyamatosan figyelemmel tudja kísérni a technikai változásokat és piaci trendeket, ezért kisebb-nagyobb beszerzéseknél, rendszertervezések készítésénél folyamatosan számíthatnak cégünk mérnökeinek, technikusainak támogatásra. Számunkra fontos, hogy egy gondosan felépített előadás vagy konferencia, a megfelelően kiválasztott és telepített audiovizuális eszközpark segítségével érje el célját.

Ezek alapján kiemelten fontos egy megbízható audiovizuális beszállító, támogató kiválasztása, aki az üzleti élet más területeinek megfelelően gyakorlatilag egy „outsource” tevékenységként látja el az audiovizuális területtel kapcsolatos támogatást.

Legyen Ön is visszatérő ügyfelünk és csatlakozzon az AVM Konferenciatechnika Kft. Partnereihez!
Egyúttal ezúton is köszönjük a sok éves együttműködési lehetőséget meghatározó Partnereinknek:
OTP Bank Nyrt., Festo, Novartis, GlaxoSmithKline, SanofiAventis, AstraZeneca, Grundfos, Brokernet, Futureal, Kludi, Ibiden, Ford, OBO Bettermann, ZMNE, SOTE, valamint megannyi nemzetközi és hazai vállalkozás…

AVM működési területek

AVM Értékesítés

AV és konferencia technikai termékek egyedi értékesítése végfelhasználók részére. Magas minőségű és kedvező árfekvésű termékek széles választéka. Szakmai tanácsadás és értékesítés utáni support.

AVM Disztribúció

Viszonteladó Partnereket kiszolgálunk. Teljes AV portfolió és szakmai támogatás. Letölthető árlisták, project kedvezmények. Többségében kizárólagos márkaképviselt.


AVM Rendszerintegráció

Komplett és professzionális AV, konferenciatechnika és házimozi projectek tervezése, kivitelezése
audiovizuális rendszerek
vezérlés és automatizálás
audio és videokonferencia

AVM Bérlet, szerviz, karbantartás

A portfólióban szereplő termékek egy része rövidebb-hosszabb időszakra bérelhetőek.
A forgalmazott termékek többségében a garanciális és garancián túli szervizelést, alkatrészellátást cégünk látja el.


Referenciák Ajánlatkérés