Új AV rendszer a Ford-nál

Közel 6 éve kezdődött a FORD-dal a kapcsolatunk és azóta több meeting roomot szereltünk fel AV eszközökkel. Most a nagy befogadóképességű étterem vetítését oldottuk meg.

A változó széksoros elrendezés kiszolgáláshoz két vetítőt használtunk. A WXGA projektorok exkluzív kivitelű SMS konzolokra kerültek, a tökéletesen sima, hullámmentes képet oldalfeszített motoros vásznak biztosítják a ScreenLine Jago sorozatból. A projektorok azonos vagy eltérő tartalmat vetíthetnek VGA vagy HDMI jelforrásokról. A bejátszó eszközök fali Techconnect felületre csatlakoztathatók.

A jelforrások hangját és a teremben használható 3 rádiós Audio-technika mikrofon kapcsolását Crestron VEQ4 4x4 mátrix vezérli. A 48 álmennyezetbe süllyesztett IC Audio hangszóró az AMP4x120 többzónás erősítő segítségével tökéletes lefedettséget adnak.

A rendszer könnyű és áttekinthető kezelését Crestron központi vezérlés biztosítja. A rendszer lelke a CP2 processzor és a  TPS4 fali touchpanel, melyen PIN kódos védelemmel ellátott egyedi fejlesztésű szoftver fut.

Tekintse meg a referencia oldalunkon az installáció képeit!


2013. augusztus 28. hírek