Mercedes-Benz konferenciatermek és digital-signage

A zöldmezős beruházással megépült Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. kecskeméti gyára audiovizuális eszközeinek, rendszereinek tervezésére, telepítésére kaptunk megbízást közel fél évvel ezelőtt.

Olyan audiovizuális rendszerek telepítését irányozták elő, amely tökéletesen kiszolgálja a gyár oktatásainak, rendezvényeinek, sajtótájékoztatóinak igényeit.

A Mercedes-Benz németországi és hazai vezetése által támasztott követelmények, mind az eszközpark, mind a rendszerek telepítésének, programozásának tekintetében komoly feladat elé állított bennünket.

A német precizitás és igényesség már a tervezési szakaszban megnyilvánult: csak fullHD felbontásban (1920 x 1080) és digitális kábelezésben gondolkodhattunk akár a projektorok (Sanyo), akár a 7/24-es display-ek, jelátviteli elektronikák (Kramer, Lightware), de még a digital-signage player-ek (Spinetix) esetében is.

A már építészetileg kész termekben egyedi, csúcsminőségű hangrendszerek (Trevis-Audio-Lab, Allen&Heath) tesztelése is folyt, hogy a legmegfelelőbb hangzást tudjuk biztosítani, legyen az bármilyen rendezvény, sajtótájékoztató, oktatás, stb. Az sem lehetett kérdés, hogy a bonyolult AV rendszereinket, a termek világítási képeit és a redőnyvezérléseket is többnyelvű, érintőképernyős vezérlésbe (Crestron) kell integrálnunk. A több százezer EUR-os megbízás „végeredménye” a referencia oldalunkon fotókkal megtalálható.

Tekintse meg a referencia oldalunkon az Auditórium, a TOR1 fogadóterem és a digital-signage installáció képeit!


2012. május 15. hírek