Szenzáció: HDBaseT és led-lézer projektorok a Panasonictól!

Az év legnagyobb szenzációját vitathatatlanul a Panasonic szolgáltatta az idei InfoComm kiállításon.

Már 2012 októberében elérhető lesz a világ első HDBaseT technológiával működő vetítője (képünkön).

A Digital Link rendszer forradalmasítja a jelátvitelt, mivel hagyományos CAT5/6 kábelen képes kompresszió nélküli, digitális, nagy felbontású jelet, audiót és vezérlőparancsokat egyszerre továbbítani akár 100 méter távolságig is. A PT-VW431D projektor a nagysikerű VX/VW hordozható vetítőcsalád összes jól ismert bemenetével és funkciójával rendelkezik.

A novembertől februárig tartó időszakban 2-2 FullHD (1920x1080) és WXGA (1280x800) felbontású led-lézer és egyben HDBaseT projektort dob piacra a gyártó. A led-lézer technológia előnye, hogy nem használ hagyományos fényforrást, a modul több mint 20000 óra használat után is megfelelő fényerőt biztosít izzócsere nélkül. A szűrőmentes kialakítás is azt biztosítja, hogy a vetítő élettartama alatt ne kelljen semmilyen karbantartást végezni.

A Panasonic fejlesztésének köszönhetően a megszűnik az a korábbi led-lézer probléma, hogy a vetítők csak “laborkörülmények” között hozzák a feltüntetett fényerőt, ezek a projektorok valóban a megadott 3000 ANSI lumen feletti fényerővel működnek.

A PT-RW370 és PT-RZ370 beamert a hagyományos oktatási, irodai felhasználásra, a PT-RW470 és RZ470 modelleket pedig a kiegészítő rendszerintegrációs funkciók miatt professzionális (múzeumok, digital signage) alkalmazásokhoz ajánljuk.

További információk a projektorokról itt érhetőek el.


2012. június 25. hírek