Festo konferenciaterem

Augusztusban került átadásra a német FESTO GmbH. magyarországi leányvállalatánál egy új, több száz fős előadó- és konferenciaterem.

A teremben három nagy teljesítményű (5500 ANSI Lumen, 16:10 képarány, WXGA felbontás) Sanyo projektor mellett egy ismétlő Sanyo projektor, valamint két FullHD (1920 x 1080) felbontású, 47” képátlójú, 7/24 folyamatos üzemű, Sanyo ipari monitor került telepítésre.

Az eszközökhöz történő kapcsolódás padlócsatlakozóból történhet analóg (RGB) és digitális (HDMI/DisplayPort) csatlakozási lehetőséggel. A teremben álmennyezeti hangsugárzók és vezeték nélküli mikrofonok segítségével a prezentációk hanganyaga és az előadók hangja is kihangosítható és rögzíthető.

Az előadók képe egy FullHD Sanyo videokamera segítségével bármelyik projektoron és monitoron megjeleníthető, valamint digitálisan tárolható. A jelforrások elosztását, erősítését, scannelését Kramer elektronikák segítségével oldottuk meg. A teljes rendszer működtetése, vezérlése egy hordozható Crestron érintőképernyővel (touch-panellel) és tetszőleges számítógépről webes felületen keresztül történik.

A telepített rendszer képeit a referencia oldalunkon tekintheti meg.


2011. szeptember 4. hírek